nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Thursday, June 30, 2011

benci

oh...frackalacking..

assalammualaikum semua.
to the non-Muslims good day :)


aku officially..
hidup sebiji macam dalam lirik Yuna - Penakut sekarang nih.
haha..aku kan pathetic..
dan bila aku da masuk lagu penakut tu..
maksudnye aku akan overdose..
dan life aku miserable.
seriously.

dan untuk pengetahuan korang..
life aku hanyelah perfect sampai umur aku 12 tahun je.
lepas tuh..
rase macam ta bangun2 dari nightmare.
langsung.
setiap hari ade je benda yang jadi.
family aku ta perfect.
aku bukan nak salah kan family aku.
tapi..
entahlah..



and bila korang tengok aku kat sekolah
 tu macam happy je..and buat keje bodo ke..buat keje gila ke..
sebab aku nak lupakan masalah aku.
and untuk korang punye information.
setiap hari..
setiap hari...
aku doa kat Allah..
supaya dia amik nyawa aku..
setiap hari aku doa.
sebab aku da ta sanggup nak tanggung beban ni lagi.

korang maybe akan nampak aku kat sekolah
macam cool je...hapy2 je...ta de masalah..
carefree je..
ye..itu sebenarnye adalah topeng aku..
dan kalau korang nampak aku senyap je..
maksudnya aku tengah pikirkan masalah aku kat rumah,kat sekolah,kat hati ..
dan bila orang cakap
hey,aku paham kau la..
aku rasa macam nak cepuk je diorang and tikam diorang je.
sebab diorang ta kan faham.
ta kan.
maybe korang akan cakap..
in the same boat,but different cabin..
yeah..
different cabin.
so remember that.
dah dua minggu aku nangis pasal benda nih..
kalau bukan kat rumah..
kat sekolah..
kalau kat sekolah tu..
maksudnya aku dah sakit hati gila dan ta boleh nak kawal lagi perasaan.
sebab tu la aku kadang2 bila aku menangis tuh..
aku siap menjerit sekali.
ok.
bukan menjerit.
tapi meraung.
Aku penat la
Ta sanggup la nak terukan hidup.
Ape pun yang aku buat salah.

dan entry semalam pasal mr.D itu buat kan aku introuble.
im sorry mr.D
mane boleh saya ta sayang awak..
dan awak bukan saya punya.saya tahu.awak pun tahu kan.
entry semalam tu bukan nye saya je nak buat..
saya ada purpose.
saya ta de niat pun nak buat awak marah.
saya sayang awak tau!
so please.jangan la marah saya.
saya takut sekali kalau awak benci saya.
awaklah yang paling saya sayang tau.
saya tau awak marah ni..
dan kalau awak marah mesti awak ta kesah pun ape yang saya cakap..
tapi saya nak cakap jugak..
saye sayang awak sangat!
walaupun ta disukai oleh ibu, saya buat bodo je.
walaupun asyik dipukul ibu, tapi saya ta kesah.
mungkin saya ni dah gila.
tapi saya gila sebab awak.



 
Babai.


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top