nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Thursday, December 22, 2011

Alhamdulillah.

oh...frackalacking...


HELLO PEOPLE!

ngeh ngeh ngeh. 
huhu.
hari ni rasa macam nak ketawa je.
ngeh ngeh ngeh.

ehem2.
baik.
cuba untuk bersikap profesional.

ok.
saya,
Farah Najwa bt Rahim.
the proud daughter of Hamidah Salim.
and the lated Rahim b. hj Sepet.
nak ucapkan ucapan terima kasih yang tinggi menggunung.
lebih tinggi dari gunung Everest or K2.
kepada SEMUA yang dah banyak gilak.
tolong aku.
wuwuwuw..
rasa nak nangis la pulak.
ketidak stabilan emosi la.

via ohsopictures

ok.
bagi yang ta tau kenapa aku tiba2 emosi sangat ni kan.
hehe.
aku dapat 8A dalam PMR! 
Alhamdulillah.

sebenarnye aku pun susah nak caya tau.
tiba2 je mak aku kuar dari pejabat and then she says,
'Angah dapat 8A!!'
and then dia peluk aku.
aku dah la shocking gila time tuh.
kuar air mata tapi sikit je sebab tanak buat drama.
hehe.

Follow cuteandinspiringphotographs for more photos

aku nak ucap terima kasih terutama sekali kepada:

mr.D,Daya,Laila,Poya,
Nabiel,Puteri,Faiesz,Cydah,
Ibu aku,Cikgu2, pengetua, nyai, 
Syafiq, Zul, Aziz.
and sume kawan2 3 RK 1.
ngeh ngeh ngeh.

even korang ta tau tapi
korang la yang dah banyak bagi pendorong and motivasi tau.
wuwuw..


and kat sini aku nak ucapkan TAHNIAH kat Hidayah Haris.
dia pun dapat 8A.
hehe.
tengok muke happy dia:


awek korea ni pun suka happy

siblings yang comel..wuwuw...asal adik aku ta comel?!

afiy yang suka Muay Thai orang.

adik beradik. lol. caye ta? ok. ni mak dia. muda kan?

masa cikgu umumkan keputusan PMR dia kat bilik siar raya.

dia sayang bapak dia tuh. hehe.
Congrats Daya!
aku tahu kau buleh buat punye~
memang no doubt.
hope mu nye SPM pun straight jugak!

ok.
kawan aku yang laila pun dapat 8A jugak.
ta banyak gambar sebab dia datang sekola lambat gilak.
Tahniah Laila!
aku tahu kau pun buleh buat punye~

ok. the picture:

muka aku burk jangan tgok. tgok muka daya and laila jek.

Congrats kawan.!
sori gamba mu ada satu je.
mu datang lambat.
sori.
ngeh ngeh ngeh.


and kepada Poya,
mu dopsah nak bersedih.
PMR just untuk tentukan aliran je.
SPM lah penentu segalanya. 
you make your dad proud lepas nih.
mu dopsa nak sedih sangat ye.
ku dop suke.
mu belajar rajin2 lepas nih tau!

IT’S THE CLIMB. Another weird idea brought to you by wimpydrawings.
mr.D,buat camni nanti! haha. kiding.



ok.
and banyak lagi kawan aku yang dapat 8A.
aku nak ucap tahniah sangat2.
bangga ku.
we still need to face SPM though.
8As isnt everything.

thanks kat cikgu2 yang sanggup berkorban masa mengajar kitorang.
dari pagi sampai petang pukul 4.
tiap2 hari sabtu pun ada.
trimas sangat2.

ak tatau nak cakap pe lagi.
still in the speechless mode actually.

You know I will adore you ‘til eternity (The Ronettes, 1963).
—
Stolen kisses are always the sweetest if the feeling is sincere and if it is shared by two people. Otherwise, well I guess it would be sexual harassment.

oh ye.
disebab kan dapat 8A ni.
dapat macam2 hadiah.
hehe.
antaranye.
Beg DSLR dari Angah,
Ibu nak belikan phone.(ngeh ngeh ngeh)
and ada lagi coming up.
wuwuwu.
ini menyebabkan aku rasa nak dapat straight As dalam SPM pula.
ngeh ngeh ngeh.

ok. tatau nak cakap pe lagi.
babai silent readers,
stalkers,
love you readers,
silent readers,
love you stalker,
I LOVE YOU FOREVER KAWAN.
I love you so damn much mr.D.

bai bai.




 
 
 


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

ggh

back to top