nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Saturday, December 31, 2011

it's the last day of 2011 bebeyh~

oh..frackalacking...

FOLLOW Most NOTED Posts

Assalammualaikum.
time aku tulis ayat ini pada pukul 1:16.
so.
good morning.
hari ni 31/12/2011

esok dah 2012.
apa azam tahun baru korang?
dah ada azam baru tuh..
azam tahun nih dah fulfil belum?
nk bawa azam tahun 2011 kepada tahun 2012?
emm...buleh juga kut.

btw,
aku rasa azam aku untuk tahun ni buleh cakap la jugak kebanyakannye dah fulfil
contohnya untuk dapatkan 8A dalam PMR.
lagi..
make my mom proud ..
yang ta dapat nak fulfil..
1.jadikan tahun 2011 tahun yang aku ta nangis langsung sebab laki.
obviously la ta dapat nak penuhi azam yang tuh.
dan ada lagi la.


via cuteandinspiringphotographs

so.
azam aku untuk tahun depan ialah:

1. make it as no-cry-for-men year.
2. TABAH dalam facing semua problem yang ada kat atas muka bumi nih.
3. strive for xcellence next year.
4. cuba grab semua opportunities tahun depan.
5. ta buat mak aku selalu sangat marah aku.
dan banyak lagi tapi terlalu personal nak cakap.

ok.
hmm...
ape lagi ek nak cakap pada pagi terakhir 2011 nih.

oh ye.

ucapan untuk kawan2 aku yang aku sayang gilak2 babeng macam orang batak jumpa manusia.

the-absolute-best-gifs:
FOLLOW Most NOTED Posts

Hidayah Haris.
Aku doakan kau dapat masuk SPB yang kau nak..MRSM semua tuh.
and sentiasa doakan kesejahteraan hidupkau,kesenangan,kemudahan rezeki..
semua lah.
hope tahun 2012 merupakan tahun yang life changing untuk kau.
tahun yang banyak bagi kau senyum dari muncung.
harap kau dapat jadi doktor gigi.
eh.slah.
jadi doktor haiwan lah..haha.
aku harap kau dapat kau nye Canon DSLR EOS 1100D tuh.
hope kau jadi kawan aku sampai bebila walaupun kau dah masuk sbp.


And this will become a doodle GIF.

mr.D
ngeh3..
ok.
pada hari terakhir 2011 nih.
saya nak cakap saya sayang awak dari saat mata saya hinggap kat mata awak.
masa form 1 la kan.
maksud saya masa SAYA form 1. awak form 3. orang tua.
hehe. 
saya harap tahun 2012 lagi better dari tahun 2011 yang sucks.
saya sentiasa doakan awak supaya dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang elok,
kesenangan hidup,dan macam2 lagi.
sayang sayang awak walaupun awak sekarang jauh dari mata saya.
kalau rindu saya calling2.
saya senntiasa tunggu sebelah telefon dengan buku add math tahun depan :)
tapi..kalau ta rindu saya....nak buat camana kan..wuwuw..
haha..gurau je.
nanti awak mara lak saya cakap gitu.
hope awak ni saya punya je sampai la saya mati masuk kubur kena tanam pastu masuk neraka jap then masuk syurga . 
saya nak awak jadi milik saya forever2..




Poyot,poyinding,POYA!
ok.
aku harap tahun 2012 esok, kau akan start berusaha untuk SPM pulak.
aku nak sangat tengok kau berjaya.
kalau kawan kau pun nak tengok kau berjaya, apatah lagi parents kau kan?
so aku doakan supaya kau terang hati dan sentiasa nak baca buku je tahun depan.
aku doakan lappy kau rosak supaya kau ta selalu on9.
hehe..ok2..kidding..
semoga kau dikurniakan kesenangan hidup disamping family kau.
diperbanyakkan rezeki dan macam2 lagi.
aku harap tahun depan lagi better dari tahun ni yang plain ol sucks.
hope kau jadi kawan aku yang manja sampai bebila tau!


Laila.Keding,Lobo.
ok.
aku tatau zaman bila kau akan baca entry nih.
tapi aku nak wish jugak.
aku harap tahun depan kau keep up kecemelangan kau tuh.
harap kau ta tido lagi dalam kelas.
harap kau tukar contact lens kau colour baru..haha..
hope kau jadi kawan aku sampai bebila.
and aku doakan kau nye rezeki melimpah, sentiasa dikurniakan kesenangan dan macam2 lagi..
hope kau dapay jadi lawyer yang kau nak sanat jadi tuh.
so nanti kalau aku nak saman orang senang sikit.


Syafiq Mahat.
aku harap kau beljar rajin2 then jadi pilot.
supaya kau buleh belanja aku sepertimana yang kau telah janji kat aku dulu.
hehe.
hope kalau aku dah tade nak motivate kau nanti.
kau tetap strive for xcellence.
aku doakan kau supaya dipermudahkan urusan and dimurahkan rezeki kata mana saja kau ada.
and aku harap kau jadi kawan aku sampai bebila pun.

faiz joker.
aku harap kau ta pindah.
hehe.
aku harap kau strive for xcellence juga tahun depan.
smoga dimurahkan rezeki .
aku janggal sikit dengan kau.
haha
and jadi kawan aku sampai bebila.


zulfiqar and aziz.
grades isn't everything.
remember that.
hope kau strive gilak2 tahn depan.
chaiyok.
supaya kau dapat jadi scientist.
aziz aku doakan kau dimurahkan rezeki,
congrats kat rahman sebab dapat masuk mozac.
and aku harap kau dapat jadi apa yang kau nak sangat jadi tuh.

ok.
tu je kut.
kepada readers aku yang setia baca blog aku.
setiasa baca semua 83 buah post aku .
tasangka entry aku ada 83 tahun nih.
buleh tahan banyak juga ya.
aku cakap terima kasih banyak2.
sebab selalu datang ke blog aku and tambah kat duit nuffnang kat acc aku.
thank you so much gilak2.

aku syang korang macam aku sayang mr.D tau.
and by that,
maksud nye gila punya banyak sampai ta buleh nak gambar kan.


ok.
so tu je kut entry aku untuk tahun 2011.
aku harap tahun 2012 merupakan tahun yang life changing untuk kita smua..
aku harap kita akan lebiih banyak ketawa dan terseyum pada tahun depan daripada
menangis macam orang gilak.

and aku nak minta maaf atas kesilapan kata aku.
kalau aku ada buat korang sakit hati ke.
buatkan korang benci aku sebab aku gedik ke.
sorry la.
aku memang gedik gila batak.

so.
sampai disini sahaja.
Assalammualaikum.
LOVE YOU ALL.
MAY GOD BLESS YOU ALL.



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

1 comment:

Anonymous said...

boboicakap.. terbaeeek...

ggh

back to top