nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, August 19, 2012

This sucks

Hello Muslims and Non-Muslims

It's raya today but it gsucks.
I mean.
Busan gila.
Ta keluar konvoi pun.
Sesi salam bersalaman and crying2 pun tada lagi.
Duit raya apetah lagi.
Bosan.
I dont wear makeups and fancy things just for lepaking around and hantar bontrot with motorcycles.
Dah la tahun ni ramai ta balik.
Dengan kehadiran teknologi turut menjadi salah satu faktor penyumbang kebosanan raya tahun ini.
I mean.
Semua duduk around with their DSLR , PSP, phone,tabs and lappy.
ARRGGHHHHHH!¡¡
This sucks rock.
Better duduk kat asrama and study for exams kut.
And this is some of the picture for the first raya :





Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Saturday, August 18, 2012

Happy Raya

Yo gaba gaba.

Hello peeps!
Selamat Hari Raya.!!
Hope korang happy menyambut raya dengan family korang!
Cant say much since tengah tolong family prepare for raya tomorrow.
Excited nak celebrate esok tapi sedih sebab ta sempat nak beli kasut. Wuwuwu. . . Sedih meh.
So like usual, celebrate raya dekat
Johor.
Macam tahun2 yang sebelumnya.
And tahun ni last raya dengan Along
Before dia pergi ke Mesir untuk study Medic.
Wuwuwu. . .
Tapela. Sabar farah najwa!
Chaiyok!
Ok la. Cant talk much.
See you later peeps!!

SELAMAT HARI RAYA!!

The picture taken tadi. Main mercun!!



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

ggh

back to top