nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Saturday, April 28, 2012

Bloody screwed up.

You never give a shit.
I hate you. You're so bias
Who do you think i am.
Kicking me around like am kinda ball.
you never understand.
i hate you.
and i dont understand myself.
Why would all this thing happen to me.
Am flacking hate my self.
I hate it.
What did i do wrong.
To make you treat me this way all the time.
I noticed it.
When it comes to me.
There's no sincerity at all.
You and her are so bloody alike.
I dont know whether i could feel this way again.
I dont wanna live.
Maybe i dont belong here.
I always feel rejected.
Tell me if I'm wrong.
Tell me if im right.
I'm so confused.
You make me feel like hell.
All the time.
And I'm torn.
I hate you .
You're the main reason of my suicidal attempt.
And you dont know that dont you?
You never care.
Even when im crying loud on my bed.
Oh God.
Please take my life.
Please.
I don't feel anything belong .
I'm so screwed up.


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Sunday, April 22, 2012

Horrible Sunday.

oh....frackalacking..

Asalammualaikum.
Hello Directioners,
Mundanes,Muggles,
Wizards and Witches,
And all sorts of creature on this earth no matter
in what covenant you are.


Hari ni.
Aku rasa miserable yang teramat sangat.
Sebab baca a fanfic story about the One Direction.
AKu baca tu baru berapa ayat aku dah start kick gear sedih.
but benda tu memang sedih pun.
Kalau korang Directioner yang dedicated macam aku la.
aku end up nangis sampai sekarang.
The story was so real.
Rasa macam memang betul2 happening.
nak baca juga?
so here's the link.
Korang kena baca by heart.
Sambil dengar lagu 
'A Drop In The Ocean - Ron Pope
and Maroon 5 - She Will Be Loved'
dia cerita pasal Harry Styles.
Dia kena murdered.
Dia ada kawan. Best friend perempuan.
Nama dia Skye Blue.
cerita dia serious best.
Ending dia sangat shocking.
and unexpected.
pandai dia buat cerita.
so yeah.
ni link:
and here's the synopsis:

When Harry Styles, one of the most popular boys in town is mysteriously murdered and nobody knows who killed him, Skye Blue, his best friend is left devastated and alone. She has no idea what to do or where to look for clues; the police are no help at all and with a killer on the loose she has to protect those she loves as well as herself.
Harry’s death is breaking apart her relationship with her friends and family. Skye just can’t accept the fact that he left her, the fact that’s he’s dead. Gone. Forever.

korang takkan menyesal! 
seriously.
so. yeah.
read it.
i beg you.


ok2.
so...emm...aku tatau apakah nak ditulis.
oh ye.
monsieur crush/In.Isnin pun minat One Direction juga.
so yeah.
haha.
keeping it cool.
don't want to overreacted.
i want to keep this feelin' short anyway.


so..
apakah ya.
hmm.. currently tengah nangis sambil buat folio pjk.
ok.
aku mengaku aku pelik benar.
haha. well. that's me.
ta suka jangan kawan :P

haritu aku ada buat satu entry.
aku guna lappy akak aku.
tapi aku tatau la asal lappy dia tuuut sangat.
so aku ta dapat nak post.
and bende tu tadapat nak saved.
last2 ku give up.
ku biarkan saja.
sorry la.
aku tahu aku dah lama ta update blog.
tapi aku amat busy.
memang banyak bende best berlaku.
tapi aku just tade masa.
itu sahajala.

oh ya.
haritu crush aku ada chat dengan aku.
but sekejap je.
barangkali kerana aku maca, ta beberapa responsive .
well.
maaf tapi ku berhati robot.
hhehe.
pishh. hati robot tapi nangis masa buat folio pjk.
memang robot la sangat.
ok.
aku android.


oh ye.
aku diantara 100000 people yang tengok Liam Payne nye twitcam!
weehehe...
tapi aku datang bile dah tengah2 tuh.
so tadapat la tengok niall and liam nyanyi lagu 'I'm Sexy and I Know It'.
haha.
tapi aku tengok kat youtube ulangan.
haha.
naseb baik ada.
Niam sangat comell!!
haha.
ok3.
aku tahu aku ni fan girling over sangat.
but aku dah head over heels dah!
haha.
cannnot contain emotion!!
aku nak tunjuk korang satu video nih.
tapi aku malas nak pegi youtube.

ooh.\
korang ingat ta masa korang darjah enam ke..
masa kecik2 la.
ada lagu Maroon 5 - She will be loved.
aku suka lagu tu dari dulu.
tapi disebabkan aku kecik lagi.
and umah aku tade internet conection.
aku tatau la lirik dia camne and maksud dia apa.
so tadi aku buat some research.
and yeah aku cry lagi.
sebab lagu tu ada dalam fan fiction yang aku suggest korang baca.
and this time.
aku truly understand apakah maksud lagu tuh.
pergh.
lagi best bila dah tahu maksud.\


ooh.
natau ta.
lagu Moments.
form One Direction ofcourse.
Is written by Ed Sheeran.
weee.
patut la lagu tu menangis je dengar.
seriously!
korang patut dengar!
pergi dengar sekrang!

ape lagi ye aku nak bitau.
oh ye.
5/5/12 aku akan pergi PWTC bersama 5 bas untuk Pesta Buku.
And the next day pulak.
ku ada Spell It Right kat Mahkota Parade.
Busy busy busy~
wish me luck at The Spell it Right Challenge~
aku nak rm3000
takupun RM200 pun buleh~
so yeah.
itu saja la.

aku nak buat Folio dengan penuh konsentrasi.
busy people have to act busy.
baru jadi pelajar sains tulen dah rasa penat.
ni nak sambung medic or engineering buleh ke ku handle.
ku takut.
Ya Allah.
berikan lah aku kekuatan. :)

 

Assalammualaikum.

p/s: I want someone who would sing to me She Will Be Loved <3


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Wednesday, April 18, 2012

Tuesday, April 3, 2012

just because

oh..frackalacking..


Assalammualaikum.

Semalam,
aku dan laila dalam perjalanan pulang dari bilik katering,
ke makmal bio, iaitu kelas kami.
dalam perjalanan itu, kami perlu la melalui kelas crush ku si Sam Tsui
aku pandang atas sebab kelas dia kat atas.
ku lihat dia sedang lepak-ing bersama kawan nya dia koridor.
disebabkan dia tu angel.
ku nyanyi lagu Cody Simpson - Angel
part chorus je.
which is:
I must be in heaven,
'cause I'm looking at angel
who's staring back at me'
pastu tup tup.
dia memang pandang aku pun.
so aku continue jela nyanyi dalam hati,
'Oh his eyes so heavenly'
dia pandang aku.
aku buat dono.
so aku pandang kawan dia.
dia pandang aku,
aku buat dono.
so i keep on walking.
and then bila dah dekat.
he says something.
tamao cakap kat sini sebab takut dia baca.
and itu adalah satu perkara yang heavenly shocking.
sebab that's the second time he talk to me.
dalam masa 4 tahun.
bahahaha.
phatetic ku ini.
lepas tu.
out of his sight,
aku dah excited giler.
terlompat2 macam hape dah.
laila ta dengar apa yang Wolfboy tu cakap.
so dia blurr.
so i took a deep breath.
pastu aku explain.
lepas explain.
aku lompat2 lagi macam budak2 dapat masuk arcade.
pastu aku pun asek ketawe macam orang gila sebab seronok sangat.
haha.
ok tu je.
tu pasal Wolfboy.

from strangers to brothers :D

Ni pasal In.Isnin pulak.
sikit je.
Waktu tu amali.
Perlu la ambil air wuduk.
Sewaktu ku hendak pergi ke tempat wuduk.
Ku toleh la ke kiri kerana itu habit.
Ku lihat In.Isnin sedang mengambil wuduk.
And waktu tu jugak.
Dia pun terpandang aku.
And then we keep on staring.
And then time stood still.
All i can see is his face.
But then i snap.
Takkan nak pandang je muka orang.
Karang orang kata aku gila.
Pastu In.Isnin pun tamao.
haha.
ok2.
tu je cerita pasal In.Isnin.
Ku dah lama dop jumpa and talk to him.
Tapi tapela.
Aku pun hanya bertepuk sebelah tangan je.

korang memang a true directioner kalau tahu ini siapa.


Minggu ni ku sangat busy.
Kerja rumah yang banyak.
Semua nak kena hantar minggu ni juga.
Ku rasa macam nak nangis je.
hmmph.
tabah jela.

by the way.
kepada anda .
ye anda.
he's so lucky if he's with me.
i'll treat him better than you.
baru sekarang nak tanya khabar.
baru sekarang nak try contact.
memang bagus.
saya harap anda bahagia dengan dia.
and how could you say even anda ada diorang dua orang tuh.
anda sayang sangat kat saya.
it's very unfair.
to me and to them.
ok.
tanak cakap banyak.
karang kena bash.
memang bagus.
oh ye.
Stop blaming my friend.
tatau blaming tu ap?
Stop SALAHKAN kawan aku.
I make my own decision.
Diorang yang tolong ku get through semua masalah serabut yang ko buat.


ok.
dah.

Ku nak buat nota sejarah.
and math.
and add math.
and kimia.

Doakan ku tido lambat malam ni dan bangun awal esok.
Ku tanak jalan kaki ke sekolah.

Bye.
Assalammualaikum <3

p/s  : Kids Choice Awards sungguh masyuk semalam.
especially waktu One Direction <#


p/p/s: dari tadi ku cuba upload entry nih. asyik ta dapat je =,=

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

ggh

back to top