nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Thursday, September 29, 2011

otak

oh....damnit,,,

hello guys 
nutin to say 
just pictures..
from tumblr..
yang boleh relate dengan perasaan aku rite now..

so here it goes..






and i hate it!!!
hate it
hate it..




and i hate it..
hate it 
HATE IT!!




haha..ni poya..dulu pemalu jek..





selalu ak pikir bende2 diatas.



ye..ni ...
nutin to say r..









working on it




perkara tadi buat kan aku kena mini heart attack da migraine aku datang balik..



hehe...
letak muke kat depan kipas pastu menjerit..
suara betukar jadi macam optimus prime..





aku boleh hidup kalau kau tade.
tapi aku tabole hidup kalau internet tade..
so..


via ohsopictures

kalau korang tengok dora the explorer..
dia mesti tanye 
do you see where the river is?
padahal ade je  depan mata dia..
bangang punye dora.

via ohsopictures


http://lolsofunny.com/


via ohsopictures

via ohsopictures





via ohsopictures

wowfunniestposts:
The cat in the back…

via ohsopictures

last but not least

via ohsopictures

sorry kalau korang ta pat tengok pic ni sebab tenet korang macam fuuuuuu

yang dapat tengok...

pic dan words tuh symbolise apa yang aku rase sekarang nih.

end.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Tuesday, September 27, 2011

alhamdullillah

oh...frackalacking...

via ohsopictures

alhamdulillah..
saya berasa syukur kepada Allah kerana telah memberi kan nikmat ini kepada saya.
aku berterima kasih kepada ibu saya dan family saya kerana  memberi sokongan dan 
bimbingan untuk saya.
saya turut berterima kasih kepada guru2 yang telah banyak berkorban masa utuk mengajar saya.
tak kira guru tuisyen atau guru sekolah. saya amat berterima kasih.


saya juga mngucapkan banayak2 terima kasih kepada rakan2 yang
banyak tolong saya dalam kelas.
especially:


Nur Laila bt Mohamad

Nor Hidayah bt Haris

Khairunnisa Farah Sofea Bt Khairul Miza


DAN RAKAN2 3RK1~~

trimas sangat!!

via ohsopictures


ta lupe juge....

Mr.D

tengs mr.D!!

well..

maybe korang tertanya2 asal aku cakap  mcm ni kan..
ehem2..

fyi:

kite...
dapat....
8A



untuk percubaan ke-dua..


via ohsopictures

seriously
aku sebenarnya macam ta percaya la jugak.
sebab masa trial yg pertama tu aku down gilak.
so.
agak shocking je bila dengar kawan2 aku cakap camtuh.
bila mak aku and cikgu rohaya pun cakap macam tuh
baru la aku percaya..
hehehhee..

via ohsopictures

seriously..
ta boleh nak henti ketawa la tadi..
ta tersangka gilak a..\
cakap kat mr.D pun dia macam ta percaya je..
huhu..
hehhe..
hihihihi..

hehe...
dah la..
tulis banyak2 pun korang cume boleh baca aku ketawe je..
sampai sini dulu..\
babai~


7 days more to PMR







Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Sunday, September 25, 2011

oh! these pictures..

oh...frackalacking...


hello guys and gals..

first of all..
aku tahu aku ada kata nak update pasal raye tu kan..
fyi..aku rase tu aku akan update pasal raye..
so sory  sbb buat korang waiting.

hari ini tengah loading agi.
mak aku suruh belajar tapi aku malas.
jadi aku buli adik aku suruh dia kasi aku guna komputer.

bila da dapat komputer pulak da ta tahu apa nak buat.
online facebook aku tengok ta de sape online..
so boring..
so aku buka la tumblr.
cari pic lawa..
untuk santapan korang2 yang belom breakfast .

so here it goes:


aku ada plan nak buat macam ni kat wall bilik tapi ta jadi kerana malas.


aku ada pencil case domo


put on a = smile~~


jar of hearts.. get it? get it? you know..
christina perri punye lagu..best...she became feymos sbb lagu tu la..


yeah~~ gambar nih dah bergerak..
fyi..kalau antara aku dan twin aku which is daya.
aku adalah patrick manakala dia adalah spongebob.



yeah...and i hate it!!!
sume nak complain...
grr...
but again...they are just being a parents.
and we're just being a teenagers.


fyi: my desktop background


jet'aime? anyone?


\


ni pun sepatutnye korang boleh tengok
spongebob and patrick dalam roller coaster cart.

edit:mesti menakutkan gila kan naik roller coaster tuh...
macam bengon je spongebob and patrick.
budak yang  kat tengah tu tersenyum jek tapi 
diorang poyo gilak menjerit..



once again...domo-kun


ni pun sepatunye la kann..
bergerak..
bergerak la!!!
yeah...bergerak...
pic ni menggambar kan pekerjaan yang aku dah buat selama ni yang sia2..


YEAH...WATCH OUT GUYS.

.


sume orang macam nih..
dont try to denied it!!



ish budak nih...kecik2 da pandai...



loving the pictures...


aku rase ni sume orang buat..
you know..
pura-pura cari dalam beg buku korang..
bile cikgu dah bla baru korang stop..





kalau korang tengok boyfie or girl korang diam je..
maksudnye ada something wrong la tu..
tapi still ada yang ta paham..
bengong.


yeah...always happen..
korang yg nak tahu sangat kan..




beza betul zaman dulu dengan zaman sekarang.
dulu ta de la nak pegang ipod ke ipad menatang sume tuh..


sape yang beli nenas tuh..
korang dah buat spongebob nye saudara kehilangan rumah..
kejam.



lol XD


haha...selalu macam nih..
kadang2 mak aku suruh basuh pinggan or jemur baju..
dia nak pergi somwhere..
time tu depan lappy or pc..
cakap jelah ok..
pastu bile mak aku dah balik..
melompat dan berlari ke dapur macam ninja sebab nak wat keje takut kena marah.. 




weeee~~ nuting to say here..
move on move on...


aku ta suke bila kaum wanita datang tuut tu  mood diorang macam hape je..



via ohsopictures

yeah..gambar ni bergerak..dan betul..
aku ta buat apa2 yg produktif pun sejak pagi tadi...







so that's all..
sory buang mase korang..
sory kalau ta bermutu..
babai.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

ggh

back to top