nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, November 27, 2011

penat. serious penat.

oh..frackalacking..

no words could describe my feeling right now.
aku just nak cakap.








so pegilah la dengar lagu White Horse-Taylor Swift utk faham.
oh ye. lagu tu mksudnye. She just want the truth. :)
























harrypotterallwaswell | tumblr
harrypotterallwaswell | tumblr




ok.tu je.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Thursday, November 24, 2011

3RK1 special edition~ no.2

oh..frackalcking...
\
via ohsopictures

hello manusia sejagat.
hello faiesz
hello poya
heloo daya.
hello laila.
hello semua!!

okay..
haritu kan aku ada buat Special Entry untuk 3RK1 right..
yang hari tu no.1.
yang ini pula adalah no.2.

takde gamabar pelajar laki juga. 
tulah haritu aku suruh gather2 tanak.
malu-malu konon.
tengok sekarang sape yang rugi.
tulah.
malu ta bertempat.

Found on - LINK 

so.
sekali lagi.
macam haritu,
korang kena la klik gambar2 yang ada kat bawah nih.

mengikut kajian aku,
gambar ni jalan smooth pagi2 je.
contohnye dari pukul 5 sampai la pukul 9 .
so kalau korang nak tengok picture nih bergerak dengan smooth,
tanpa angin lintang atau tornado.
maka buka la pagi2.
lepas sarapan tu buka la sekejap.
buat exercise tangan ketuk2 kan keyboard and mouse.

ok2.
enough with talking and writing and reading.
let the picture do the stuff.

wallla!

klik!

ok..kat sini cube tengok dayah. .haha..XD



kat sini pulak cube tengok Aqilah..amende tah dia buat kat Mira...haha..

ni suka suki suku suko je buat.



buleh pula tombok2 sambil senyum kan.?

ok.
tu je .gif yang aku buat.
hope korang sume sume ni suka.
aku buat dengan penuh kasih sayang nih.
terharu lah sikit.

ok2.
nak promote something nih..
menyelam sambil minum air.
jom minum air.

via ohsopictures


ok.
kawan aku.
Si Poya Manja.
pun dah start Blogging.
rajin2 la pegi blog dia.
her entry pun not bad.
aku suke aku suke.XD

ok.
here's the link.


ok!
dah ada yang baru, jangan lupa yang lama pula.
rajin2 kan lah diri anda ke blog kawan aku yang lagi satu juga.
Miss Awesome!
her entry pun best juga.
about her love story yang bagi aku sweet :)
blog dia comel.
pink!
follower pun melambak.
ta macam aku nih..haha.
tape.
saya bersyukur~

ok.
here's the link.


unik kan url diaa?
hehe..

via ohsopictures
want some?

ok2.
lagi satu nak promote satu YouTube chanel nih.


her video serious best.
ok.
her video is mostly about fashion tips,make-up, and facial tips.
her d.i.y pun senang.
contoh nye macam yang kat bawah nih :





senang kan?
ok2..
lagi satu youtube chanel yang aku nak promote adalah...

matluthfi90 !!

his vlog, serious serious serious serious serious 
best, cool, meberi impak, menimbulkan keinsafan.
seriously,
kalau korang tengok,korang akan addicted.
 so why dont you give it a try?

here's his channel


and this  one salah satu video dia yang hebat!





best kan?
hehe.

lagi satu. last!
aku promise .
ok..

http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi

nih pun serious best!
menimbulkan perubahan dalam diri somebody.
contoh nya aku.
dulu aku selalu tulis singkat2 and mengarut2 macam nih:

weyh,akuw nak pgiy mamam jew.

see?
ada 'w' pulak kat belakang.

so start berubah sejak tengok video dia.
cari lasendiri kat YouTube.
aku nak share video dia yang nih je.
yang aku rasa serious genius!





hebat kan?
dia pun ada satu video nih.
yang buleh buat kan sape2 nangis lah rasenye.
tajuk dia,
Khas Buat Mak.
cari lah sendiri kat Youtube.
tapi aku serious nangis tengok video tu.

ok2.
enough.
membebel di blog membuatkan aku lapar.
so that's all for now.
hope korang like it.


Found on - LINK 
it's a SNITCH!!!! OMG!!


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Monday, November 21, 2011

bff contest :)

oh...frackalacking...


im entering a contest!
i cant believe it myself either.

nak enter juga?




okaaay.
nak upload nih.
dah kenal makcik ni for like 2 years.
tapi dah rase macam a thousand years.
so here's the picture of me farah and my BFF dayah! <3


click for growth spurt!
the chick wearing spectacles is daya!

so,
Why oh why she's my BFF?

ok.
nama dia adalah Nur Hidayah Haris.
First time i met her is when she's 13 y/o.
at that time, she's in the first class.
pelajar cemerlang sekolah.
aku pula second class.
masa tu budak nakal sekolah.
ok.
tade la nakal sangat.
tapi ada la sumbang sedikit sebanyak jumlah pelajar ponteng kelas.

ok.
first impression when i met her,
'asal macik ni nerdy semacam je'

but.
lepas kenal dia.
haha.
otak pun lebih kurang same je.
GREAT MIND THINKS THE SAME LA KATEKAN..~

she's a cool-cat.
and friendly gilak.
kalau tengok kat FB dia pun
friend dia melambak.
dengan cikgu2 pun dia boleh kamceng sekali.
lepas tuh,
she's a good shoulder too.
seriously, kalau ada masalah memang aku cerita kat dia je mostly.
lepas tuh,
cik daya ni seorang penasihat yang hebat.
every single advise she gives boleh diguna pakai.
and sometimes dia ni suka merepek bagai.
haru betul.
lepas tuh,
suara dia KUAT GILAK.
haha.
bingit. tapi aku suke.
lepastuh dia nih jenis yang banyak cakap tau.
macam popcorn.
dulu kalau kat makmal sains time cikgu tengah mengajar.
susah gila nak pay attention.
sebab macik daya ni asen nak bercakap je.
haha.
tapi ta kesah.
popcorn pun pocorn la.
laipun popcorn sedap.
hehe.

so.
to conclude it all.
am so glad that i found her.

i mean.
she's perfecting my imperfections.

she's my twin
my sister
my brother (heh..pun bole)
my shoulder
my tissue
my laugh 
my backbone
my spongebob...

she's my BFF <3 

saya sayang awak,sahabat!



now to tag other bloggers <3


bye love!!

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Sunday, November 20, 2011

3RK1 special edition~ no.1

oh...frackalacking../..

via ohsopictures

hari tu kelas aku ad buat kenduri.
ehehe
ok.
bukan kenduri.
tapi jamuan kelas.



atas usaha Ustazah kami yang merangkap sebagai guru kelas kami.
kami kenduri makan KFC and Nasi Lemak.
sepeti biase.
aku merangkap sebagai Photographer Termashut kelas tuh..*ok. belagak nye*
of course la took a lot of pictures kan.

via ohsopictures

and this lot down here.
gambar awek2 hot bawah nih..
korang kena tekan dulu kasi gerak.
and lihat usaha aku untuk korang.
hehe.
 baru buat satu.
yang guys sori la tade.
aku suruh korang gather up
korang tanak.
kan da rugi..
hoho..

ok.

so,CLICK!!!
(kalau picture ni ta gerak la. kalau gerak tapayah klik)


oh.ye.
maybe korang kena leave it for about 2 minutes bergerak bebas.
supaya korang boleh tgok dgn smooth.
klu taboleh gak 
naseb korang la..

ok..cube tengok poya and syidah..haha...lol..

ad lagi satu pic macam nih.

tapi akan dimuatkan dalam 3RK1 special edition no.2
so you all just wait okay!!!

oh ye.
sangat-sangat berterima kasih kepada rakan2 sekelas yang turut
menjayakan jamuan dan gif ni sekali.

THANKS A LOT GUYS AND GALS!!

love you all!!

Found on - LINK 


p/s: disebabkan aku adalah photographer nye.
maka pic aku tade..hukhuk.
p/p/s: ok. kalau korang rase entry ni sangat pendek and dalam hati korang berkata
'cess..pendek sikit ni jek. hatuih!'
aku just nak cakap.
GO TO HELL DUDE.

ok.
TAMMAT.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

ggh

back to top