nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Saturday, December 31, 2011

it's the last day of 2011 bebeyh~

oh..frackalacking...

FOLLOW Most NOTED Posts

Assalammualaikum.
time aku tulis ayat ini pada pukul 1:16.
so.
good morning.
hari ni 31/12/2011

esok dah 2012.
apa azam tahun baru korang?
dah ada azam baru tuh..
azam tahun nih dah fulfil belum?
nk bawa azam tahun 2011 kepada tahun 2012?
emm...buleh juga kut.

btw,
aku rasa azam aku untuk tahun ni buleh cakap la jugak kebanyakannye dah fulfil
contohnya untuk dapatkan 8A dalam PMR.
lagi..
make my mom proud ..
yang ta dapat nak fulfil..
1.jadikan tahun 2011 tahun yang aku ta nangis langsung sebab laki.
obviously la ta dapat nak penuhi azam yang tuh.
dan ada lagi la.


via cuteandinspiringphotographs

so.
azam aku untuk tahun depan ialah:

1. make it as no-cry-for-men year.
2. TABAH dalam facing semua problem yang ada kat atas muka bumi nih.
3. strive for xcellence next year.
4. cuba grab semua opportunities tahun depan.
5. ta buat mak aku selalu sangat marah aku.
dan banyak lagi tapi terlalu personal nak cakap.

ok.
hmm...
ape lagi ek nak cakap pada pagi terakhir 2011 nih.

oh ye.

ucapan untuk kawan2 aku yang aku sayang gilak2 babeng macam orang batak jumpa manusia.

the-absolute-best-gifs:
FOLLOW Most NOTED Posts

Hidayah Haris.
Aku doakan kau dapat masuk SPB yang kau nak..MRSM semua tuh.
and sentiasa doakan kesejahteraan hidupkau,kesenangan,kemudahan rezeki..
semua lah.
hope tahun 2012 merupakan tahun yang life changing untuk kau.
tahun yang banyak bagi kau senyum dari muncung.
harap kau dapat jadi doktor gigi.
eh.slah.
jadi doktor haiwan lah..haha.
aku harap kau dapat kau nye Canon DSLR EOS 1100D tuh.
hope kau jadi kawan aku sampai bebila walaupun kau dah masuk sbp.


And this will become a doodle GIF.

mr.D
ngeh3..
ok.
pada hari terakhir 2011 nih.
saya nak cakap saya sayang awak dari saat mata saya hinggap kat mata awak.
masa form 1 la kan.
maksud saya masa SAYA form 1. awak form 3. orang tua.
hehe. 
saya harap tahun 2012 lagi better dari tahun 2011 yang sucks.
saya sentiasa doakan awak supaya dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang elok,
kesenangan hidup,dan macam2 lagi.
sayang sayang awak walaupun awak sekarang jauh dari mata saya.
kalau rindu saya calling2.
saya senntiasa tunggu sebelah telefon dengan buku add math tahun depan :)
tapi..kalau ta rindu saya....nak buat camana kan..wuwuw..
haha..gurau je.
nanti awak mara lak saya cakap gitu.
hope awak ni saya punya je sampai la saya mati masuk kubur kena tanam pastu masuk neraka jap then masuk syurga . 
saya nak awak jadi milik saya forever2..




Poyot,poyinding,POYA!
ok.
aku harap tahun 2012 esok, kau akan start berusaha untuk SPM pulak.
aku nak sangat tengok kau berjaya.
kalau kawan kau pun nak tengok kau berjaya, apatah lagi parents kau kan?
so aku doakan supaya kau terang hati dan sentiasa nak baca buku je tahun depan.
aku doakan lappy kau rosak supaya kau ta selalu on9.
hehe..ok2..kidding..
semoga kau dikurniakan kesenangan hidup disamping family kau.
diperbanyakkan rezeki dan macam2 lagi.
aku harap tahun depan lagi better dari tahun ni yang plain ol sucks.
hope kau jadi kawan aku yang manja sampai bebila tau!


Laila.Keding,Lobo.
ok.
aku tatau zaman bila kau akan baca entry nih.
tapi aku nak wish jugak.
aku harap tahun depan kau keep up kecemelangan kau tuh.
harap kau ta tido lagi dalam kelas.
harap kau tukar contact lens kau colour baru..haha..
hope kau jadi kawan aku sampai bebila.
and aku doakan kau nye rezeki melimpah, sentiasa dikurniakan kesenangan dan macam2 lagi..
hope kau dapay jadi lawyer yang kau nak sanat jadi tuh.
so nanti kalau aku nak saman orang senang sikit.


Syafiq Mahat.
aku harap kau beljar rajin2 then jadi pilot.
supaya kau buleh belanja aku sepertimana yang kau telah janji kat aku dulu.
hehe.
hope kalau aku dah tade nak motivate kau nanti.
kau tetap strive for xcellence.
aku doakan kau supaya dipermudahkan urusan and dimurahkan rezeki kata mana saja kau ada.
and aku harap kau jadi kawan aku sampai bebila pun.

faiz joker.
aku harap kau ta pindah.
hehe.
aku harap kau strive for xcellence juga tahun depan.
smoga dimurahkan rezeki .
aku janggal sikit dengan kau.
haha
and jadi kawan aku sampai bebila.


zulfiqar and aziz.
grades isn't everything.
remember that.
hope kau strive gilak2 tahn depan.
chaiyok.
supaya kau dapat jadi scientist.
aziz aku doakan kau dimurahkan rezeki,
congrats kat rahman sebab dapat masuk mozac.
and aku harap kau dapat jadi apa yang kau nak sangat jadi tuh.

ok.
tu je kut.
kepada readers aku yang setia baca blog aku.
setiasa baca semua 83 buah post aku .
tasangka entry aku ada 83 tahun nih.
buleh tahan banyak juga ya.
aku cakap terima kasih banyak2.
sebab selalu datang ke blog aku and tambah kat duit nuffnang kat acc aku.
thank you so much gilak2.

aku syang korang macam aku sayang mr.D tau.
and by that,
maksud nye gila punya banyak sampai ta buleh nak gambar kan.


ok.
so tu je kut entry aku untuk tahun 2011.
aku harap tahun 2012 merupakan tahun yang life changing untuk kita smua..
aku harap kita akan lebiih banyak ketawa dan terseyum pada tahun depan daripada
menangis macam orang gilak.

and aku nak minta maaf atas kesilapan kata aku.
kalau aku ada buat korang sakit hati ke.
buatkan korang benci aku sebab aku gedik ke.
sorry la.
aku memang gedik gila batak.

so.
sampai disini sahaja.
Assalammualaikum.
LOVE YOU ALL.
MAY GOD BLESS YOU ALL.



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Friday, December 30, 2011

movie date



oh...frackalacking..


hello stalkers.
kabare?
harap korang semua waras.

ok2.
entry nih aku nak buat semalam.
tapi atas arahn mr.D yang suruh tido jadi aku pun ta jadi la nak update.
ok.
let's begin.


ok.
macam biasa,
bangun pagi.
mandi sume tuh.
siap2..
pakai perfume .
pakai Pashmina,
pakai kasut.
dah siap.

via ohsopictures

tetiba..
'beep'
and then mak aku cakap.:
'berita gembira! hahaha!'
aku pun kepelikan lah.
and then dia kasi aku phone dia.
and aku pun baca,
'wey,aku takut ta boleh pegi sebab mak aku tanak anta'
poya nye mesej.
and im like.
OMG!
takan tajadi kut tetiba.
and aku cakap la kat dia.
suruh pujuk mak dia and sume tulah.
aku suruh dia nangis depan mak dia.
haha.
ok2.
so eventually,
last2 mak dia agree nak anta.
dia sampai depan umah aku dalam pukul 9 gitu kut.
so kitorang pun tunggu lah bas, nak gi m.t.
and then bila bas dah datang kitorang pun hop on jelah.


lepas tuh dalam bas ayien mesej kat poya:
'sape suruh naik? orang tengah cari kereta'
and poya pulak mcam kepelikan kan.
and aku pulak macam wth?

and then semua jadi kelam kabut .
the boys tadapat bas.
ayen merajuk macam tanak pergi.
poya dengan aku dah naik bas nak gi Melaka Central dah.

after too much talking and decision.
last2 the boys pergi naik motor and the girls naik bas je.
jumpa kat Mahkota Parade terus.


and dalam Mara Liner yang nak gi Melaka Central tuh,
aku duduk tepi tingkap.
and then bila matahari mula naik.
pun silaulah.
lepas tuh aku tarik la langsir dari depan.
depan aku ade orang,
kitorang nye tingkap satu langsir tau.
so kalau aku tarik langsir nanti dia pulak kena silau.
so dia dengan muka selamba tarik balik langsir tuh.
and im like,
wth?
so aku pun malas nak gado..
pun redha jela.
nak buat macam mana.
wuwuwu..
Vitamin D .. tak pe..

silau.

ok.
so dalam bus tu ok lah.
 lalu highway.
bukan jalan yang pantai klebang tuh,.
tadela bumpy pun.
orang yang naik pun tadelah retarded macam haritu.
and lagi cepat dari aritu.

so..
aku and poya  sampai kat Melaka Central,
and then terus naik bas ke Mahkota Parade.

so eventually kitorang pun sampai kat Mahkota Parade
and mr.D and ayen pun dah sampai gak.
ta sangka serentak.huhu.
so aku and poya sampai je terus pergi ladies.
and mr.D and ayen pergi simpan helmet masing2.
oleh kerana masing2 takde change 50 sen yang genap tuh.
mr.D pun kenalah pecah kan duit.
lama gilak dia pergi.
so kitorang pun tunggu jela..
tungu,.
tunggu..
last2 ada jugak.

FOLLOW Most NOTED Posts

aku belum beli beg sekolah lagi, so aku pun pegi la Tropicana.
ada minat satu beg tuh.
warna hijau.
cool gila babeng.
tapi last2 ta beli jugak/
sebab  ta banyak compartment.
and sekarang, macam menyesal pulak.
haha.
menyesal tarak guna.

after that...
kitorang pun pergi Dataran Pahlawan..
and booking ticket.
duduk depan screen now shosing tu untuk decide nak tengok movie apa.
adn then tiba ayen and poya buat drama keretakan umah tangga pulak.
and poya nangis, aku peluk.
keep her calm.
and mr.D pergi bawa ayen yang tengah baran macam naga tu pergi beli ticket.

so aku dengan mr.D tengok movie Jack and Jill.
while ayen dengan poya tengok Kubur Berapi.
eh.
Kubur Berasap.
sorry2..


disebabkan aku and mr.D nye movie start dulu,
so kitorang pun pegilah dulu,
beli popcorn and drink,
and then terus masuk hall.
sit kitorang H11 and H12
aku H11 dia H12.
dalam row tu cuma ada 4 orang je.
tapi duduk sebelah hujung.
so tengah2 kosong.
while tunggu movie start,
kitorang tengok pic,
yada2.
and then movie pun start.
baca dalam satu nafas:

serious best gilak babeng ta tipu  ta rugi tengok tau ta gila kelakar aku kasi rating 9/10
sebab best gilak memang gelak je kau dalam cinema tuh macam orang gilak sapa ta tengok pegi tengokla
sapa ta tengok rugi gila .

ok.
so kitoang tengok  movie tuh dengan penuh 'fokus' sampai habis.
and then bila dah habis keluar lah..
mesej poya diorang nye movie dah habes or belum .'
dia cakap belum.
so aku dengan mr.D pun berjalan2~
pergi Tropicana kat Dataran Pahlawan tu.
niat nak beli bag sekolah aku,
tapi last2 mr.D yang shopping.
dia beli t-shirt and fedora.
aku ta beli bag lagi.
malas lah.
aku nak guna duit mak aku.
tanak guna duit sendiri.

so..jalan2..
pergi Puma,
mr.D nak cari sweater.
Puma kata dah habes.
so pergi lah Nike.
kat Nike,
mr.D try satu sweater tuh and it looks kinda cool so dia pun decide nak beli nanti.

via ohsopictures

lepas pergi Nike,
pergi Elianto,
kat sana aku beli Nail Colour.
warna pink and hitam.
and beli Nail Colour Remover.

then..
jalan2...
lepastu masuk Silver Planet.
Nampak satu kasut Vans yang cool gilak.
tengok beg sekejap.
tapi ta minat satu pun,
so keluar la.

then oleh keran dari malam tadi ta makan,
kitorang pun pergilah Mc.D .
memaksa mr.D untuk makan sebab dah 4 hari dia ta makan,
kitorang buat take away.
makan dekat Dataran Pahlawan nye field yang terbentang luas tuh.
lepastu Poya call,
dia tanye kitoang kat mana and then dia pun join sekali ta lama kemudian.


and then ada satu manusia .
dia kasi aku and mr.D Yassin nye card tau.
yang RM1 sekeping tuh.
mula2 dia kasi.
dia kata he's a student.
and then he shows some of his money.
and then dia kata,
sedekah2..
and then aku kasi la RM5 sebab sedekah.
and then dia cakap.
RM9?
and i'm like,
whoa, kau minta sedekah ke kebenda?
and im like,
kasi la RM 10 .
suruh dia kasi balik RM 5 aku and blah dari situ..

Found on - LINK

and aku pun bengan la kan.
dia kata sedekah but dia minta duit.
banyak pulak tu.
so aku pun ranting la kat mr.D.
and mr,D cakap.
ala dik,
bia jela dia tuh.
so aku pun dengan panas hati makan jela Prosperity aku.
wuwuw..

so ada amik pic sikit2.
here's some:

mata yang sepet dia sepetkan lagi.

dia nak suapkan.ngeh3..

whisper kay. nothing more.

his new fedora

oleh kerana angin Pashmina aku jadi gitu.
pic credit to Poya :)

lalalla 
asal muka aku camtuh?

comel la korang dua nih :)

jealous aku tau! haha..sweet sangat..
ok.
tu je.
malas nak masuk banyak2.

ok.
so lepas tuh..
kitorang pun pergi MP pulak.
pergi famous amos.
beli cookies and the pergi MPH.
cari buku City of Glasses.
tade jugak.
benci seyh.
dulu melambak.
sekarang kemain susah nak cari.
so last2 beli magazine.
and then adik aku call,
dia cakap ibu suruh balik.
and aku pun, ok. memang nak balik pun.

so aku and mr.D pun pegi lah tempat parking moto.
tunggu si poyin.

and then bila suma dah ada,
naik moto balik rumah.
gila laju dia bawak.
naseb baik aku dah biasa.
ngehehe..
poya and ayien jauh ketinggalan.
btw, mr.D baru lesen L.
dalam perjalanan tu doa2 la tade polis.
haha.

FOLLOW Most NOTED Posts
jennyyfurr:

so.
last2 sampai gak rumah.
aku sampai dulu,
say bye2 to him.
and tunggu poya kat lawn.

poyin sampai lambat .
mr.D tunggu ayen dekat Gamelan.
while aku tunggu poya depan umah,
untuk mengelakkkan kantoi daripada bapa nya.

so eevntually we made it home safely.
and tade masalah yang timbul.

so aku pun masuk rumah.
mandi cepat2..
then tengok Tentang Dhia episode last.
cerita tu lagi sedih dari Ombak Rindu.
mak aku pun nangis.
bila cerita tuh dah habes,
adik aku cakap.
ekelen.
ta happy ending lah.
lepastu aku dengan suara yang teresak2 sebab nangis cakap
'wuwuw...happy la tuh..wuwuw...diorang mati sama2..wuwuwuwu'
family aku kata aku over.
haha.
bialah~


lepas tu aku terus tido.
mengantok gilak.
penat tau.

tu last kut jumpa mr.D .
sebab nanti dia nak pegi KL.
Kerja katanya.
sedih nih.
wuwuw.

biarlah.
hidup dia.
bukan hidup aku.
life must go on.
and mr.D,
sorry banyak cakap semalam.
mulut ni asyik bercakap je sebab selesa gilak dengan awak.

Found on - LINK
sape beli kan aku kamera polaroid yang kat atas ni aku kahwin dia. ok . kidding.

ok lah.
tu je.
penat ku menaip.
petang nanti insyaallah pegi umah daya and sleepover~
sebab nak tulung kendurinya.
baik tak?
hehe..
bye stalkers,
love you all!
love you mr.D walau pun awak love kita sikit2 jek. haha.
kidding.gurau. bye22.

vodkastains-daisychains:
FOLLOW Most NOTED Posts

via ThousandReblogs
FOLLOW Most NOTED Posts

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Wednesday, December 28, 2011

barely

oh..frackalacking.



hello human.
ye.
aku hidup lagi hari ni dan masih bernafas untuk tulis dalam blog nih.

sebnarnya tangan aku rasa berat gila.
sebab effect ubat ta hilang lagi.
ubat baru ni dose dia kuat doe.
aku asyik tido jek.
tadi masa mesej dengan mr.D pun sempat tido.



ok.
aku ada confession to  make.
atas sebab2 bodoh yang bodoh.
pagi tadi aku almost/..
err..
camana nak cakap eyk..
oh ye.
buat kan diri sendiri kena langgar dengan kereta.
tapi disebab kan aku memilih kereta mana yang patut langgar aku,
aku cancel niat tuh.
yela,
kau nak ke kena langgar dengan lori/bas.
hancur badan kut.
so aku tunggu la Mercedes lalu depan rumah aku.
tapi tade  jugak.
last2 aku give up.
and then aku masuk rumah and amek pisau bedah mak aku,
tapi.
of course la aku ta mati kan.
tapi yang pelik nya ialah.
aku dah tekan pisau bedah tu kuat gilak kut atas nadi aku.
tapi ta potong2 pun.
kepelikan kan?
aku pun pelik.
kesan ada lah.
tapi darah,urat putus, and family aku yang nangis tade pun.




kan bagus kalau aku tinggal kat tempat yang ada bangunan tinggi2.
buleh terjun jek.
haiyo..


ok.
aku tahu dalam hati korang macam.
bodoh sia* perempuan nih.
benda kecik pun kau dah nak bunuh diri macam orang bukan Islam.

ok.
sila ka.
kutuk la.
fine.
aku mengaku aku bodoh gilak.

tapi aku rasa dah macam breaking point kut.
nak PECAH otak aku.
hati apa lagi.
haiyo.





so kat sini i want to say.
am sorry dayah.
dah banyak kali cakap tanak buat camni lagi tapi kite buat jugak.
am sorry mr.D.
before this saya ada janji ta buat lagi tapi yelah. dah kau da cakap camtu kan.
aku pun macam, whoa. aku ta boleh hidup kalau kau tade.
and kau pun gilak2 cakap macam orang nak mati siap nasihat2 tu sume.
so aku pun freaking out lak.
and lepas nih jangan buat gitu lagi.

ok.
tu je.
aku dah mengantuk balik.
selamat malam stalkers.





Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Tuesday, December 27, 2011

guilty

oh...frackalacking...



pernah ta korang rasa macam nih:

1. Bersalah gilak and ta sure ape korang patut buat.

2. Bersalah gilak tapi kadang2 korang macam rasa...
err..
kinda suka that situatioan.

3. Bersalah gilak and nak make things right nak betulkan balik keadaan.
tapi..somehow. you just cant. ta boleh.

4.Rasa nak undur balik masa sebab rasa bersalah tuh.

5. Oleh kerana rasa bersalah yang terlalu kuat membuatkan korang rasa macam tanak hidup.

6. Bersalah gilak and nak confront/bersemuka dengan orang yang buat kan korang rasa bersalah tuh.
and minta maaf sangat2.

7. Rasa macam tanak bangun dari tido je esok.

8. Rasa macam.. nak kuar dari hidup org yang buatkan kita rasa bersalah.
and never comeback. and swore tanak buat dia kecik hati .

ok.
ni sume apa yang aku rasa sekarang nih.
kalau kau baca nih.
aku minta maaf sangat2.
aku ta nak benda macam ni jadi kalau buleh.
AKU RASA BERSALAH GILA.

tu je.
babai.



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Sunday, December 25, 2011

words that i failed to say.

oh..frackalacking.

Only, nothing is eternal. -Audre Lorde
—-
I want to make this a doodle GIF, but I still don’t know what to do with it.


10 things about me you should know.

1. Aku ni pendiam.
Kalau kat tempat yang langsung takde kawan2 aku.
aku takkan bercakap walau sepatah pun.

2. Kalau dengan kawan aku.
Aku lah energizer bunny.
aku akan bercakap tanpa henti macam orang gila.
aku ingat lagi time tuh aku membebel dalam kelas kat laila and syafiq.
aku bercakap ta berhenti. and diorang senyap je.
dari satu topic ke satu topic
laila sound. dia cakap. kau perasan ta kau ta berhenti cakap dari tadi.
and im like..
hehe..yeke?

Found on - LINK

3. Orang yang ta kenal aku akan kata aku gedik.
Lepastu akan benci aku for no reason.
Sebab bila aku dengan kawan aku.
aku suka buat benda bodoh.
Benda yang orang akan kata gedik.
padahal i'm just being myself.

I couldn’t make a doodle GIF because I went home late, so this is what I was able to accomplish. A photo I saw on my dashboard inspired these characters, so this isn’t an original idea haha (if you have the link, please TA me so that I can give credit properly).

4. Aku suka dengar lagu yang ta kira la genre apa.
Asalkan lyric dia close to heart.
Boleh kaitkan dengan hidup aku.
macam lagu Simple Plan - Perfect 
kalau gadoh dengan mak aku mesti ada je lagu tuh.
part yang nih:
I just want to make you proud.
Im never gonna be good enough for you.
I Cant stand another fight
And nothing's all right.
atau lagu Hoobastank-The reason.

5. Aku kalau time tengah mengamuk.
ta ingat dunia.
apa ada depan aku akan pecah.
sebab kena campak.
aku ingat lagi .
masa aku kecik aku .
aku bengang gila dengan adik aku.
aku pergi dapur and amek pisau.
lepas tuh aku pergi ..
err...
ok2..
tanak cerita.
so.
be careful and jangan buat aku tertekan.
sebab macam2 benda boleh jadi.
aku tahu aku gila.

status: drawing
I’m doing a Jason Mraz song! (no, not a cover)

6. Hemophobia - fear of blood.
aku ta boleh tengok darah.
kalau kau cerita pasal darah pun.
aku dah start rasa mual.
kalau aku tengok depan mata sendiri,aku akan hyperventilating.
macam..fast breathing.. tarik nafas laju2 tu.
kalau banyak gila darah depan mata aku,
muka aku akan pucat dan kemudian muntah2.
so.
kalau tangan korang luka ke hape.
jangan tunjuk kat aku,
tak pun kalau korang jatuh tangga lepas tuh tangan korang berdarah2.
jangan cerita kat aku.
spare me the details.

7. Dulu masa ayah aku meninggal.
susah aku nak nangis.
tapi bila dah 2 tahun gitu..
aku da ta kuat.
aku jadi lemah gila.
sebab apa jangan tanya aku lah.
aku pun ta suka sebenarnya.
sebab nampak sangat diri ni lemah.
aku penah la cuba tahan.
tapi bila dah nak meletup tu memang nangis gila2 la.

Found on - LINK

8. aku ta suka orang yang cepat sangat judge orang,
contoh nya macam orag yang ta kenal aku sangat.
satu hari dia nampak aku dengan kawan2 aku tengah lepak.
pastu dia tengok aku ketawe besar2 macam orang gila.
and then aku gedik2.
lepastuh kat otak dia terus set: euw. gedik gilak. 
and then dia pun cepat2 bitau kawan2 dia.
'wey, si najwa tu gedik gila wey. tah camana la mr.D buleh sayang kat dia'
and then bila kawan2 dia dah dengar ape si mulut longkang ni cakap.
kekawan dia pun menyampah gak dengan aku.
diorang nye otak pun terus set gini: 'Benci najwa, dia gedik'
okay. kau ta kenal aku betul2 kau da judge aku.
tolonglah.

Found on - LINK

9. Aku suka membazir.
tapi tadelah membazir dengan beli barang yang beratus2 ringgit tuh.
ok.
camana nak cakap ni.
emm.
bukan membazir tau.
tapi kalau orang yang dah biasa dengan perkara yan biasa maybe akan cakap membazir.
emm.
aku pun tapaham.
ok. cani:
my prinsip is, kalau nak beli barang, kena ada brand.
eventhough ada barang yang tade jenama tapi kualiti dia lagi bagus gila babeng.
aku tetap beli yang ada brand.
ok.
aku tahu aku ni poyo gilak.
but..
bukan yang beratus2 ringgit.
beli yang harga dia biasa jek.
aku kalau boleh ta akan suke beli yang RM150 ke atas.
sebab aku rasa tu memang membazir gilak.
mak aku bukanye datin dan bapa aku bukan nye ada tinggalkan syarikat yang hebat2.
tapi kalau jeans tapelah kut.
memang harga dia 200+..
so ..
korang rasa ini membazir atau tidak?

10. aku ta suka orang benci aku.
aku ta suka marah orang.
aku takkan mara orang buat masa yang lama.
tapi walaupun mara aku da reda.
doesnt mean aku maaf kan korang la.

I feel so uninspired tonight. I hated the drawing halfway through, but oh well here it is. I’ll now get to your messages.

er..
tu je kut..
kalau korang rasa aku gila and tanak kawan dengan aku lagi.
silakan.
aku paham.
and..
um..
aku ta tahu nak cakap pe lagi.
tu jelah.
babai friends,readers, silent readers,stalker.
love you mr.D.

Found on - LINK

p/s/s: aku dalam situasi kemahuan takkan dilayan. tapi keperluan je.


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

ggh

back to top