nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Monday, December 12, 2011

Songs you need to hear before 2012 starts.

oh..frackalacking..

hello people.
Assalammualaikum!
jawab tau! wajib!

tadi jumpa Justin Bieber <3 !
hehe..


ok.
bukan Justin Bieber.
Kebendenye dia tersesat kat Malaysia.

just jumpa somebody yang iras2 dia lah.
bawak beg Canon DSLR yang warne merah yg feymes tuh.
secocok nih.
haha.
kay. KIDDING.
hehe..so cute~
omg..gatal nih..
kena marah dengan mr.D pulak nati.

oh ye.
malam tadi.
ke malam semalam patut aku tulis?
err..
apa2 jela.
asal kan malam.
Had A Nightmare.!


ok.
aku mimpi PMR nye result dah keluar.
dan aku cuma dapat 5A je.
OMG OMG.
takut woah.
sekali bende tuh petanda ke.
tadapat la ku nak masuk MRSM or SBP.
wuwuw.
sedih nih.

ok.
korang perasan ta?
2012 lagi berapa minggu ja.
OMG.
sekejap nya.
rasa macam baru je lepas amek PMR tau.

aku sebagai teenager yang agak normal.
sentiasa dengan music kat telinga ni.
nak recommend lagu yang korang patut dengar.
before 2012 starts.
tapi ni ikut taste aku la.
bukannye ikut Billboard Top 100 ke watever.


ok.
so here it goes.

1. Adele - Someone Like  You.
serius suka lagu ni.
seriously.
macam love at first sight.
lagi lagi kalau lagu tu tiba2 jek ada kena mengena dengan kita kan.
suka part yang nih:
' Sometime it last in love but sometime it hurt instead'
true kan ?
so for anyone yang belum dengar  lagi pegi lah.
cekitaut!
dah dengar pun dengar lagi lah!

2.Random Awesome-Yuna
as you all know.
aku kan kipas susah mati Yuna.
semua lagu dia semua aku layan.
After midnight,Cinta sempurna,Penakut,Cartoon people and lots.
sume best2!
but yang paling aku sayang tahun ni is Random Aweome.
pernah jadi lagu blog aku untuk beberapa bulan yang lama.
serious best!
dia punya tone tu catchy~ 
best.
best best best best.

3. Sam Tsui - How to Love
Lagu ni pun best!
ok.
original song nya nih from Lil Wayne yang aku ta berapa nak minat tuh.
lain la kalau Wiz Khalifa <3
ada haters yang cakap Sam Tsui ni gay tapi lantakla kalau dia nak gay pun.
kalau dah haters tu semua nak salah semua nak gay.
Sam Tsui nye version nih siyes best!
cair tau dengar.
especially bila dia cakap
'crooks' and 'how to love(yg melewe2 tuh)'
so cepat pegi youtube pegi dengar and download!
ohsopictures:

Follow cuteandinspiringphotographs for more photos

4.The One That Got Away - Katy Perry.
lagu ni best!
beat dia best.
the lyrics are awesome!
and video dia pun cool.
Katy Perry jadi orang tua. huhu.
cool
I always wonder dah tua nanti rupa aku camna.
so aku lihat muka mak aku.


5.Pumped Up Kids - Foster the People.
lagu nih best.
aku and adik aku nabil suka gila.
bila lagu nih start kan.
kitorang buat dance yang pelik2.
sebab nak sama kan dengan beat lagu tuh.
suka sangat!
addict gilak tau!
minat Foster The People sejak dulu.
sebab lagu dia memang semua hebat2 belaka.
lagu dia yang Helena Beats pun best.
pergi chekitaut la.
cakap banyak ta guna.

 
 
 
 
aku nak wedding dress macam rapunzel.but of cuz kene edit sikit.

6. I Like It Like That - Hot Chelle Rae feat New Boyz.
ni pun best.
suke part macam ad suara robot tu.
patut dengar this 2011.
lagu yang fun fun.
yang jenis suka partay2 je.
yang jenis have fun jek.
yang jenis ' i like it like that!'
yang jenis ' chillin with the radio on'
so pergi dengar cepat!

7. Strange Clouds - B.o.B feat.Lil Wayne 
aku memang ta minat Lil Wayne.
tapi lagu ni best sangat!
seriously.
tapi lagu ni for people yang minat lagu2 yang RnB kut.
sebab aku layan semua.


8. Amazing - Kanye West feat. Young Jeezy
lagu ni dah ages ago.
found it dalam So You Think You Can Dance Season 7.
best lagu nih.
suka part where Kanye sings
"so amazin' "
repeatedly.
memang patut dengar tau!

demilica24:

try it ^^

9.Plain White Tee's - Rhythm Of Love
lagu nih beeessst sangat!
 sangap kat lagu ni for ages.
suka semua Plain White Tee's nye songs.
best2.
yang noh pun best gak:
Boomerang.
best sangat.
lagu tuh nye video pun comel.
and suka lagu dia yang 1,2,3,4 <3

10. Brighter Than The Sun - Colbie Cailait
lagu ni best.
buat rasa macam kat pantai and tengah main ukelele.
best sangat
kalau tengok youtube pun comment dia sume best2.
contoh nye:

Damn it this is the Second girl song that is to catchy for me not to like. And i like heavy mental and Rock. SO you win this round Colbie Caillat.
this is my happy song!!! wenevr i feel sad and dull this song cheers me up and makes me wanna dance on the beach!!!
:)


best tau lagi nih !
so pergi dengar nih jugak!


ok tu je.
10 je dulu.
nanti kalau aku rajin aku update lagi 10
kalau ta best sorry.
sebab aku tengah bosan and tengah rajin nak menaip.
nak pergi tengok Merlin Season 4 nih.
ta sabar2.
suka tengok Merlin and Arthur.
suka Morgana.
Tapi dia jahat. ta suka.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

1 comment:

farrah umairah said...

da follow da blog awak!!
adew twitter x..??
nk link..
nk follow..
neyh saye pnye akq!! https://twitter.com/#!/aqsygko
follow lha kalo sudi

ggh

back to top