nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Tuesday, December 20, 2011

a short entry

oh..frackalacking..

via ohsopictures

 hello people on this planet.!
kalau korang bace in the morning.:
Good Morning!
kalau korang bace masa tengah hari:
Selamat tengahari peeps!/\
kalau korang baca masa malam:
Good evevnin y'all..



ok2.
membebel jek.
ok2.
first thing first,
aku nak cakap.
yang layout ni.
background blog nih,
gambar or watever yg ada kat blog nih.
is my creation ok!
i admit,
owl tuh, aku amik kat tumblr, and gambar yg kat entry sume pun kat tumblr.
but others,
is mine!
mine!
 and dont you dare say that im copy catting it from others.
ok.
katekanlah.
kalau korang ad terperasaan blog aku nih,
LEBIH KURANG SAMA 
dengan blog yg korang stumble tuh,
ok.
that's a COINCIDENCE ok!
kebendenye aku nak curi idea orang.
pur-liss la.
aku bukannye 'that' type of person.
gah.



ok.dah.

oh ye.
aku nak share,
yang aku ada beli satu novell ni.
baru je beli.
hehe..
dah lama nak beli tapi mak aku ta kasi sebab takut aku ta belajar.
so time cuti ni aku beli la.
ok.
tajuk dia
The Lost Symbol by Dan Brown.
ok.
so kalau tengok author pun dah tahu kan cerita tu memang hebat gilak.
novel ni best gilak!
sekali baca kan, susah gila nak lepas kan.
beli buku ni masa kat Batu Pahat Mall/Pacific masa balik Johor aritu.
buku ni mostly pasal The Masons/Freemasons la.
but it's kinda fascinating you know.
to find out more about the novel.,click here:
http://www.thelostsymbol.com/main.html
novel ni pernah diadaptasi kan into a movie.
The Lost Symbol juga la tajuknya.
and Dan Brown ni juga the Author for the famous novel:
The Da Vinci Code
and Angels and Demon.
of course you ever heard of that kan., movie tu legend.

via ohsopictures

ok,
and hari tu aku ada beli cover untuk lappy aku!
ngee..
warna hijau, ad gambar girl.rambut terbang2.macam hantu.
kalau rajin aku upload gambar.
lagipun sekarang aku tengah guna lappy akak aku yang baru beli beberapa jam yang lepas.
JEALOUS.
ok2.
fine2..
nanti aku nak minta mak aku Mac. ngee.



ok,
kalau korang baca recent post aku before this,
aku ada buat entry yang gi jalan2 tengok movie dengan mr.D.
ok.
semalam dia ajak lagi.
and i'm like:
YEAH`~ aha aha i like it~ aha aha.,
but of course la cover dalam phone.
lol.
belum tanya mak aku lagi .
takut.
lepas PMR nye result kuar baru aku tanye,.
serious takut dengan result aku nanti..wuwuwuw..
lagi takut sebab nanti mr.D nak teman amek result sekali.
sedang bayangkan kalau aku dapat 1a je and then mr.D pandang aku dengan sebelah mata dia yang sepet tuh.
wuwuwuw.




ok tu je.
just nak kasi korang updated dengan hidup aku sekrang.
ok.
bye alls.
bye peeps.
love you all,
love you peeps,
love you stalkers,
love you friends,
love you silent readers,
love you mr.D.



note for mr.D:
nanti when awak da keje jauh2 tuh, dengar lagu yang kat blog saya sekarang ni tau,
nak tau tajuk ,scroll bawah sekali,tengok kat Music player tuh.
I Miss You So Bad :)

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top