nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, August 19, 2012

This sucks

Hello Muslims and Non-Muslims

It's raya today but it gsucks.
I mean.
Busan gila.
Ta keluar konvoi pun.
Sesi salam bersalaman and crying2 pun tada lagi.
Duit raya apetah lagi.
Bosan.
I dont wear makeups and fancy things just for lepaking around and hantar bontrot with motorcycles.
Dah la tahun ni ramai ta balik.
Dengan kehadiran teknologi turut menjadi salah satu faktor penyumbang kebosanan raya tahun ini.
I mean.
Semua duduk around with their DSLR , PSP, phone,tabs and lappy.
ARRGGHHHHHH!¡¡
This sucks rock.
Better duduk kat asrama and study for exams kut.
And this is some of the picture for the first raya :





Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Saturday, August 18, 2012

Happy Raya

Yo gaba gaba.

Hello peeps!
Selamat Hari Raya.!!
Hope korang happy menyambut raya dengan family korang!
Cant say much since tengah tolong family prepare for raya tomorrow.
Excited nak celebrate esok tapi sedih sebab ta sempat nak beli kasut. Wuwuwu. . . Sedih meh.
So like usual, celebrate raya dekat
Johor.
Macam tahun2 yang sebelumnya.
And tahun ni last raya dengan Along
Before dia pergi ke Mesir untuk study Medic.
Wuwuwu. . .
Tapela. Sabar farah najwa!
Chaiyok!
Ok la. Cant talk much.
See you later peeps!!

SELAMAT HARI RAYA!!

The picture taken tadi. Main mercun!!



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Friday, July 20, 2012

update updoto

yo gaba gaba.



Assalammualaikum !
Yeah am back. Since yesterday actually.
But semalam lepas balik je terus pergi shopping kat Jusco~ weey..
Dah lama ta shopping dengan family.

So yeah.
Once again.
Aku gain weight lagi !! hahaa
pipi aku dah ta macam dulu.
hig cheek bone aku terus hilang.
buhuhu..sedih ni...
tape2..
nanti dah habes ekolah am gonna work my butt off trying
get rid of these excess fat. buhuhu..

ooh ye.
semalam aku naik bas balik Melaka!
haha.
aku sendiri ta sangka.
and semalam aku rasa bas gerak lambat sebab aku.
weehe.
semalam aku berlari kut dari PSP ke dorm.
Dari dorm berlari dengan luggage purple ku yang besar, berat dan padat tu.
then sampai surau dah tercungap2 gila dah.
pish.
then bila dah naik bas,
kad outing pulak tertinggal.
masuk surau balik.
then berlari ke dorm then to the bus balik.
Memang menguji kesabarab betul la semalam.
buhu.




and next  week i got another examination.
freaking out right now actually.
takut.
gonna work hard hard hard.

things are doing okay at school.
Alhamdulillah.
Aku dah buleh berbual dengan diorang without being shy shy cat da.
oh ye.
kat sekolah tu aku clumsy gila =,=
sikit2 jatuh tangga.
dah la setiap kali jatuh tangga mesti kaki pun ter rotate 180 degree.. hamek..
kalau ta jatuh kat tangga pun ..
kadang kadang waktu tengah jalan pun boleh pulak tergelincir(is that the suitable word? iono)


ok..dunno what to say anymore.
and i gotta go by the way.\
so yeah.
bye for now.
love you guys a lot!




Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Wednesday, June 6, 2012

Monday, June 4, 2012

mehehe

Yo gaba gaba



Assalammualaikum.

Hari ni result Final Semester MRSM JB keluar.
Excited plus gerun.
Ta sabar2 nak tunggu PC kat rumah.
Tengok result guna phone.
Lepastu gelak.

Sebab apa gelak?
Kenap?
Apa yang funny?
Adakah ini satu funny?
Aku gelak sebab...

Markah Add Math aku teruk.
Repeat repeat.

waitingarea:

you see this right? you think no one would care if you died? no one would notice. Well you’re wrong. I would. and so would so many other people. The girls in your school who didn’t always acknowledge you? they’ll blame themselves. The boy or girl that rejected you? they’ll blame themselves. Everyone will go around saying what a beautiful person you were and how they didn’t see the signs, when really, everyone saw the signs. I promise you, people think you’re beautiful, someone loves you. People are afraid to admit defeat about their feelings. Somebody wants you, somebody needs you. Your mom, your dad, your grandma, your sister, your brother, your best friend? they need you. For all you know, you could be their rock, without you, they might just die. You affect everyone around you, your actions, the things you do. Your smile, might just make someone elses day. Your laugh, might be music to someones ears. So please, listen to me. Put down the pills. Put down the gun. Put down the rope. Put down the razor. You’re strong, you’re beautiful and i believe in you.
always reblog

So yeah.
Bruhaha.
Aku rasa aku girl dalam kelas tu yang pointer nye rendah bagai.
Haha.

What evs.
That's the past.
Malas den nak pikir doh.


So after spending a few days kat Selangor.
Mostly Shah Alam,Klang , and Batu Arang and Subang Jaya.
Am back Home!!
Home sweeeeet homee...
Patutnye balik semalam after pergi IAMM.
But then macik ku ajak stay for another night and pergi iCity.

iCity ta best.
mehehe.
ada lampu. tu je.

oh. and akak aku dapat masuk Mansoura University~!
meh meh meh. kat Egypt.
Am so proud of her.
Dia amek medic. WEEE~
Finally we're havin a medic student in the family.
Alhamdullillah <3




Ok lah. tu je. aku bosan.
tadi aku nak update banyak2. tapi lepas tuh dah bosan.
so aku pun nak korang bosan gak.
so let's bosan sama2 and tekan x kat atas tuh.
Aku tatau dah nak tulis hape dah ha.




Ada Facebook? Jangan lupa Like!

Wednesday, May 30, 2012

ggh

back to top