nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Tuesday, December 27, 2011

guilty

oh...frackalacking...



pernah ta korang rasa macam nih:

1. Bersalah gilak and ta sure ape korang patut buat.

2. Bersalah gilak tapi kadang2 korang macam rasa...
err..
kinda suka that situatioan.

3. Bersalah gilak and nak make things right nak betulkan balik keadaan.
tapi..somehow. you just cant. ta boleh.

4.Rasa nak undur balik masa sebab rasa bersalah tuh.

5. Oleh kerana rasa bersalah yang terlalu kuat membuatkan korang rasa macam tanak hidup.

6. Bersalah gilak and nak confront/bersemuka dengan orang yang buat kan korang rasa bersalah tuh.
and minta maaf sangat2.

7. Rasa macam tanak bangun dari tido je esok.

8. Rasa macam.. nak kuar dari hidup org yang buatkan kita rasa bersalah.
and never comeback. and swore tanak buat dia kecik hati .

ok.
ni sume apa yang aku rasa sekarang nih.
kalau kau baca nih.
aku minta maaf sangat2.
aku ta nak benda macam ni jadi kalau buleh.
AKU RASA BERSALAH GILA.

tu je.
babai.



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top