nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, December 25, 2011

erm..erm...

oh..frackalacking..


More Quotes here..

erm erm,
erm erm.
erm erm.

ok.
dengan air mata yang mencurah2 macam air terjun.
macam lagu Coldplay_Every Tear Drop is a Waterfall.
dengan hingus yang meleleh macam..
err,,,
macam..
entahla...

mr.D.
before you are leaving this 3rd of January.
saya nak cakap:


1. When awak da kerja.
Jangan curi tulang tau!
ta suka den.
Kerja se-ikhlas hati.
free call me. ta free jangan call.
nanti boss marah camne.?
awak juga yang susah.


2. Jaga makan minum.
awak tu dah la sakit.
jangan ta makan pula.
kalau sakit sapa nak tolong?
awak jauh kat situ. saya kat sini.
makan 24/7. kalau balik sini gemok pun tape.
nanti tahulah saya macam mana nak kuruskan awak.
ngehehe..

3.  Kalau ta sihat jumpa doktor.
Jangan nak malas2.
ta suke den.
nanti kalau jadi makin teruk macam mana.
and nanti kalau  sakit sangat jangan lupa amik mc.
takkan nak pegi kerja sakit2 tuh.
kalau jadi apa2 kat awak..
ta tahu la camna nak cakap.
rasa macam the end of the world tau.


4. Jangan risau pasal saya.
I'm fine.


5. Bawa kenderaan or whatever yang awak bawa pelahan2.
jangan laju sangat.
20 km/h.
haha.
slow sangat.
bawa jela berapa yang patut.
tapi jangan laju sangat macam nak kejar hape jek..

6.  Cari kawan ramai2.
nanti senang sikit nak hidup.
tapi hati2 pilih kawan.

7. Jangan cari awek lain.


More Quotes here..

8. Jaga kesihatan. penting nih!

9. Jangan tinggal solat tau!.
sentiasa berdoa kat Allah.
agar dipermudahkan hidup and diperbanyakkan rezeki.


10. Saya akan sentisa sayang awak.
euw. segan pulak dah.
ok2. wah...segan nye nak tulis..
ok2.
jangan lupa kat saya :P
kalau free call! 
kalau nak tido and ta penat call !
wajib!
ok2..
ta la.
ta wajib pun. wat susah je..
omg.
saya dah start queen control.
abes la awak bila kahwin dengan saya.

11. Sekali sekala balik la sini.
nanti saya rindu gila pulak kat awak.

kalau awak balik selalu sya buat gini kat awak. saya bawa awak satu  kg. awak tuh.

and then kita buleh tengok movie and all....


12.kalau awak rindu saya.
and time tuh saya sebok or kat sekolah ke..
baca blog saya tau!
lagipun blog saya nih,...
selain dari kisah hidup saya.
memang pasal awak pun..
saya blog pasal awak.

13. jaga tidur.
jangan ta tidur satu hari tuh.
ta elok.


ok..
sebenarnye banyak nak cakap.
tapi disebab kan saya ta reti dengan kata2.
especially yang romantik2 or yg whatever2 tuh...


kalau cakap dalam fone lagi la tergagap-gagap nak cakap.
awak pun kenal saya macam mana kan.
susah gila  nak cakap benda gini.

ok.
kan aritu awak tanye.
kenapa saya senyap bila awak cakap awak pergi 3hb nih.
sebab.
saya kalau boleh gila punya tanak awak pegi.
tapi duh..
awak pun ada life.
lagipun bukannye hak saya nak halang awak.
kebendenye saya nak halang awak.
nampak sangat queen contorl nye,

saya tamak.
saya tahu.
ngeh ngeh ngeh,
bnyak betul sifat mazmumah aku nih,
ok.
em..
ta tahu nak cap apa lagi.
and..
kerja elok2.
jaga diri baik2.
saya sayang awak...
macam....
macam....
er..
ta tergambar la.
susah la nak describe..
bantal tu bawa sekali! 
ingat ta bantal Drypers tuh?
yang saya kasi tuh.
tak pun bawa burung antu yang comel(puji diri sendiri)
 yang saya buatkan untuk awak tuh.
ta pun bawa Domo!
ok.
banyak nye awak kena bawa.
bawa satu je cukup kut.

ok2. 
tanak membebel macam macik.
saya pen off dulu.
Love you Superman!

Found on - LINK




Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top