nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, December 11, 2011

These Top 5

Oh frackalacking.

cuti ni aku depan lappy jek

Hello stalkers.
Happy bercuti?
bagi aku membosan kan.
seriously.
tada buat apa pun.
planning nak tengok Ombak Rindu dengan 'dia'.
hehe.
tapi adik aku kata dia nak ikut.
sebok je.
:P

ok.
back to the topic.
aku nak promote these top 5 things yang bagi aku top.
so kalau korang rase. 
'err...tade la top mana.'
so what dude?
like I care what you think.


1. The Top 5 Blog I Think You should read.

her blog is SUPERB! story about her love life with non-muslim guy.
korang akan rasa macam reading a novel tau.
and that Kev guy is so sweet~
am so jealous, honestly.


his blog is COOL!
okay.
dia ada perli2/kutuk2 girls.
but i think tu yang makes people wants to read more kut.
maybe la.
and his blog ada banyak facts about gadget and lots.
aku minat cara dia tulis.


You guys probably ada dengar lots about her.
Lagipun dia antara Malaysia's Google Top Search 2011.
her blog is mostly about her day. her life. and she also gives some tutorial too.
She's cute. Seriously. And she's a model.
Model muslimah la.
She's also a medic student. 
bacalah blog dia. ta nyesal punyalah.


via cuteandinspiringphotographs
omg omg. make me laugh like mad. lol xD


This one is AWESOME.
blog yang cute, simple, and her entry semua best2.
seriously.
kalau korang baca ta nyesal la.
Story about her life and this boy. yang bagi aku dia patut dump je.
huhu.
no offence. sorry babe!


Her blog pun cool.
Pinky.
jealous meh tengok blog dia.
entry dia pun best.
ta nyesal baca.


hogwarts ada wi-fi!

2. Top 5 Vlogger that i think their video should be you daily routine watch.


no words could describe him.
just go and watch his videos!


pernah promo dia dulu.
nak promo lagi.
go and watch his videos.
sumpah best.
his videos is like..modern dakwah..
senang nak accept. buleh see sense in his video.
video dia fun.
tada lah membusan kan.


her video is mostly about tutorial.
about make ups
facial care
d.i.y thingy.
best.
kalau korang nak buat cleanser sendiri ke..
or whatever.
do go to her video.



Video dia nih oh-some!
serious best.
kalau korang tengok pun cool je.
video dia ni pasal life dia.
tapi cool lah.
and at the end of her video.
dia mesti promote things.
hehe.
minah ni selamba gila.
best.


Even AnwarHadi tengok video dia.
so ternyatalah video dia ni cool.
aku Paling suka video dia yang betajuk
'25 Things I Hate About Facebook"
serious best.
kalau korang ada Youtube acc.
DO subscribe to him.
siyes ta nyesal.

mostnotedposts:

FOLLOW Most NOTED Posts

3.Top 5 Tumblr Acc that you should follow.


tumblr dia super cool!


yang ni pun best. 
qoutes and pictures dia touche the hearts.


yang ni pun cool.
ada funny,love and all.
serious best.



ni pun best.
Quotes dia super best!
contohnye:


5. cute and inspiring photograph

ni pun best.
seriously
the picture was cute2.
and beautiful.
ta rugi page loads lambat tau.

ok tu je.
actually aku nak buat lagi 2 pasal top 5 ni.
tapi disebabkan malas.
err.

about tumblr tu kalau korang perasan awat sikit sangat aku 
describe.
it's because.
kalau korang dalam dunia tumblr nih.
korang akan speechless. 
and laugh more.
seriously.
best gilak.
tumblr is the BEST!

ohsopictures:

Found on - LINK

Saya apesal saya pulak tiba2 nih.
ok.
aku pun ada twiter acc.
da lama dah buat.
tapi time tuh orang tengah agung2 kan fb.
so ta ramai kawan yang ad twitter.
sebab tu la ta buka sangat twitter nih.
Baru sekarang rajin sikit.
sebab follower makin bertambah.
and facebook macam cemetery now.

just type:

Fara_Najwa17

kalau ta jumpe maksudnye twitter aku ta suka kau sebab tu lah dia tanak be found.

oh ya. sekarang ramai cakap yang rantai owl
tu symbol Freemason lah.
Illuminati lah.
or ini lah.
maybe you should do some research dulu kut.
sebab aku rasa kalau Freemason's symbol is like this:


and Illuminati's symbol is like this:


well.
sebenarnya ada banyak symbol for illuminati.
ecspecially yang jenis all-seen-eye nih
tapi aku ta nampak pun satu bentuk owl.

maybe korang should read wiki ke..or here. or here or here. or here or here
about link yang aku kasi tuh.
tatau la kalau kene mengena ta dengan topik owl nih..tapi..
and
maybe korang akan kata
who's dat guy and what the shit is he talking or whatever.
just maybe his entry will somehow
 clear your mind and make some conclusion yang munasabah ke.



but one think for sure is
Islam memang ta kasi pakai benda yang berbentuk binatang nih.



TRIMAS BACA.
babai.

p/s : follow my tumblr :

p/s/s:  twitter aku and blog aku dua2 backgound burung hantu. aku siap kasi key-chain owl lagi kat 
mr.D. so tu maksudnye aku and mr.D ni ahli Freemason and Illuminati lah ye?
oh gosh. haha.



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top