nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Monday, November 7, 2011

hey,mr.D!!! no.2

oh..frackalacking..


hey mr,D..

saya tulis nih,
baca baik-baik..~~!

1. Saya suke bila awk call saya pagi-pagi.
iyep...saya pun ta tahu kenapa. 
dah suke nak buat macammana
or maybe..
sebab ia buatkan saya rase
yang pagi2 lagi awak dah teringatkan kat saya.
macam lirik lagu Jump Then Fall - Taylor Swift

I like the way you sound in the morning
We're on the phone and without a warning
I realize your laugh is the best sound
I have ever heard


2.Macam dalam lirik lagu Jump Then Fall yang ni juga..

I like the way I can't keep my focus
I watch you talk, you didn't notice
I hear the words but all I can think is
We should be together
Every time you smile, I smile


awak tahu,
kadang2 bila awak tengah bercakap..
ta kira la on phone or depan saya..
 saya ta dengar pun.
sebab...
saya busy meneliti expresion awak.
haha.
bengong la.


3. tiap kali awak nak pergi..
saya rasa macam nak lari and peluk awak and say..

Baby, please don't go
If I wake up tomorrow will you still be here?
I don't know if you feel the way I do
If you leave I'm gon' find you..

the same feeling when disconnecting call.
kalau awak perasan,
bila awak cakap bende2 last yg awak selalu cakap bile nak letak phone..
saya just cakap..
uhuh, okay, yeah, adik pun.
that's because..
adik tanak hang up...huhuhu..






4. I LOVE IT that you are TALL
hehe..

5. I LOVE IT when you SING for me ..


ok..sekarang da jarang.
tapi tape ta kesah.
saya tahu awak busy.. 

ok.
cukup la tuh.
kalau saya rajin saya buat another entry.

oh ye.
lupe pulak.
saya sayang awak la.
remember that!!




oh..ye..mr.D,
soalan awak hari tu..
ni jawapan saya.
ye.
saya akan rasa give up,macam da tade sunlight kat bumi ni.

Cause there'll be no sunlight 
If I lose you, baby 
There'll be no clear skies 
If I lose you, baby 
Just like the clouds 
My eyes will do the same if you walk away 
Everyday, it'll rain, rain, rain 

sebab..
saya dah sayang kat awak.
head over heals sudah.
awak buat saya sayang kat awak.
sape suruh awak sayang saya.
sekarang kite dua dah susah..huh..


end.


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top