nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Thursday, September 29, 2011

otak

oh....damnit,,,

hello guys 
nutin to say 
just pictures..
from tumblr..
yang boleh relate dengan perasaan aku rite now..

so here it goes..






and i hate it!!!
hate it
hate it..




and i hate it..
hate it 
HATE IT!!




haha..ni poya..dulu pemalu jek..





selalu ak pikir bende2 diatas.



ye..ni ...
nutin to say r..









working on it




perkara tadi buat kan aku kena mini heart attack da migraine aku datang balik..



hehe...
letak muke kat depan kipas pastu menjerit..
suara betukar jadi macam optimus prime..





aku boleh hidup kalau kau tade.
tapi aku tabole hidup kalau internet tade..
so..


via ohsopictures

kalau korang tengok dora the explorer..
dia mesti tanye 
do you see where the river is?
padahal ade je  depan mata dia..
bangang punye dora.

via ohsopictures


http://lolsofunny.com/


via ohsopictures

via ohsopictures





via ohsopictures

wowfunniestposts:
The cat in the back…

via ohsopictures

last but not least

via ohsopictures

sorry kalau korang ta pat tengok pic ni sebab tenet korang macam fuuuuuu

yang dapat tengok...

pic dan words tuh symbolise apa yang aku rase sekarang nih.

end.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top