nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Friday, March 2, 2012

bzzz

oh..frackalacking..


assalammualaikum!

yo gaba gaba peeps.
how cha doin'~
weeee~

Today Vaashappening:

ok.
tadi kat sekolah cume nampak crush ku no.2 sekejap je.
wuwuw..
sedih diriku.
ku nampak waktu pagi.
datang je sekolah ternampak muka dia.
dia tengah lepak dengan kawan dia dekat 
garaj motor.
well....
i think he's going somewhere.
maybe ada kena mengena dengan olahraga ke.
pissh.
biarlah.
so..
for the rest of the day.
ku dop nampak pung muka dia.
real dissapointment~
hmmph..
ok2.
whatver.
it's just a crush.
dia bukannye tahu ku ada crush kat dia pung.

sunny side of the story is,
today asek terserempak dengan S.Tsui.
Ooops.
lupa.
Wolfboy~
ok2.
ternampak dia everwhere.
but of course.
he didn't notice me at all.
Phatetic of me.
bahhh..
whatever.
it's just a crush.


by the way,
tadi aku dan laila sebok memerah otak waktu sejarah.
bukan perah otak pasal soalan sejrah.
but perah otak for crush no.2 punya nickname.
so..
after pretty much discussing,
we ended up with:
In.Isnin 
haha.
well.
maksud bende tuh ku sorang dengan laila je tau.
wahaha.
In. tu stands for Inchek.
encik la.
Inchek because teringat novel Rooftop Rant by Hlovate.
weee..

well,
sambil ku minta sikit mee dari makku,ku ambil sikit ayam.
Korang kene baca Rooftop Rant TUH!
seriously ohcem!
aku suka novel tuh sebab the story.
jalan cerita nya.
mengingatkan jalan hidup diriku.
Trisy,
a girl who are always alone.
never get attention from family.
drug abuser,smoker..yada2..
and Jade,
the wonderwall,
the one who take care of Trisy
when no else does.
and Jade, the middle child,
victim of comparison.
they take care of each other actually,
everyday,
diorang akan meet at one place,
and luahkan masalah masing2.
give each other advice.
and.
OMG!
you have to read it!
ta best la kalau aku yang cerita.
dont worry BI dislikers!
it's a BM novel.
tapi ada lah rojak2 sikit.
itu adalah novel BM kedua yang paling ku minat mu tahu?
seriously,the artwork. FANTASTIC!
dia ada unsur2 Islamik sikit.,
which akan buat korang sedar,insaf sedikit demi sedikit.
well,
i have to admit,
it really do me some changes.

oh ye,
pagi tadi waktu baca ikrar.
Im so Thankful that In.Isnin tada.
haha.

perfect.
Cole Mohr my Darling <3

ok.
besok ku ada pertandingan ape ntah dekat Dataran Pahlwan.
wee..
major point ku adalah shopping.
mencari present~
wee..
and nak try Tutti Frutti.
kalau dia nye booth tu dah buka la.
and also,
kalau have the time,
check on iPhone 4s.
ok.
my mom macam agree nak belikan iPhone 4s aritu.
and then akak aku menyebok.
dia cakap camni.

'angah asek dapat barang yang beribu je :P'
aku cuba tarik perhatian mak aku
'wah!! ada gerai duirian! (padahal tade)'
akak aku try lagi
'DSLR dia haritu dah RM**** dah'
aku pulak:
'Wah!! ibu! lupa la nak cakap angah masuk Public Speaking and impromptu talk'
akak aku try lagi.
'barang along biasa je tau.. harga yang berpatutan je..'
and then i can't hold it anymore
'what the tuut...! and yada3. aku dah mengamuk' 
it's ugly.
ku dop mau cerita.
but seriously along.
bila sum up all the things mom have bought for you.
it's really nothing compared to what mom have bought me.
so shut the hell up.
tu summary nye.


wuu..
ok la.
ku perlu kuar sekarang.
gotta go. bye peeps.


p/s:
malam tadi in the middle of the night ku teringat kan daya.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top