nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Tuesday, March 27, 2012

Hey dusty old blog

oh...frackalacking...

 

Assalamualaikum..
hello people of the century,
apa khabar?

Ku baru  balik from a long journey.
ok.
tade la 'baru' balik.
dah 3 hari dah.
ku baru balik dari mengerjakan umrah di kota suci tuh.

serious best!

rasa nak pergi lagi.
tempat tu rasa macam second home tau.
ta terasa macam kat negara orang sangat.
cuaca sejuk!
tapi ku buleh tahan.
ada la side efect sikit.
tapi biasa la.
dugaan Allah je tuh :)

pergi dengan family ku dan macik ku dan nenek ku dan sepupu ku.
so altogether 8 orang la.
ada satu family tu pergi sekali 17 orang.
wuh..
best je tengok.
lain kali aku nak pujuk family ku pergi.
seluruh keturunan rugimah pergi.
satu aeroplane tu kitorang conquer.
wee~

 

kat sana best tau!
berapa kali la ku nak repeat.
tapi serious best.
really miss that place.
yang ta best nye kat sana,
kekurangan wi-fi.
wuuuuu...


mak aku kata insyaallah lagi dua tahun mahu pergi lagi.
tapi dia kata dia mau pergi dengan macik ku je.
tape.
nanti ku curi2 masuk dalam luggage tu je..

ok.
kat sana.
oleh kerana aku ada unstoppable sifat gatal.
cepat sangat falling.
ku ada crushes kat sana!
sorang fizo omar,
sorang aca.
ku tatau nama dia apa.
jadi ku panggil diorang nama tuh.
sebab personaliti diorag lebih kuang macam nickname yg ku beri tuh.

oh ye.
nampak nya rakan sekelas ku sangat merindui ku.
especially laila.
hhe..
dia siap buat diari untuk ku lagi...
wee...
 
sayang dia.
yang lain pung sama jugak.
ku datang sekola je.
ku disambut oleh May Kei,ina, aina
haha.
macam ku dah pergi sana sebulan pulak.

by the way.
add math ku teruk habes.
haha.
haha.
ketawa sedih nih.
ni lah padahnye ku dop belajar betul2.
tucen ada pergi ponteng.
>.<
menyesal. tarak. guna.

oooh..
by the way,
natauta.
everytime ku dengar lagu Dont Let Me Fall by Lenka,
ku teringat kat In.Isnin.
ku tatau kenapa.
tapi.
haha.

by the way.
tadi kat sekola asek teserempak je dengan dia.
weee~
blah.
tapi not really hopping.
 ku malas nak hoping sangat.
ku nak tunggu fizo la.
semua ciri2 yang ku nak ada.
hoho.

cole look very manly here <3
 

oleh kerana waktu cuti seminggu tu ku tade,
ku sangat merindui daya.
wuwuw.
rindu sangat..
dapat chat dengan  dia sekejap je.
hmm...

by the way.
you.
yes you.
kalau ekau tengah baca.
bukan ku yang tinggalkan mu.
mu cuba pikir balik.
ku malas nak reply mesej mu.
ku dah penat.
penat sokmo layan mu.
you drama king.
=oo=

oh k.
itu je kut.
by the way,
bagi sape2 yang dapat 9a+ tuh.
congrat!
ku ucap tahniah bayak2.
sesungguhnya korang sngguh hebat.

ok lh.
tu je.
ku nak print pasal water rocket.
ku and laila nak masuk pertandingan tuh.
wee..
wish us luck babeyh~

ok lah.
tu je rasenye.
babai peeps.
semoga korang aman dalam dunia korang.
aku aman.
Assalammualaikum.


 

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top