nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Wednesday, July 20, 2011

tekad

oh...damnit..

assalamualaikum

Saya,Farah Najwa bt Rahim.
sudah bertekad.
untuk..



tidak pandang awak.

tidak tegur awak

tidak berdekatan dengan awak


shock?

ye..
saya juga.

ta tahu nape buat decision begini.



saya dah cuba.
tapi susah.
nak explain.
tapi takut.



mungkin..
saya hanyalah..
nak biasa kan diri saya..
tanpa awak..
sebab 
saya tahu mesti susah nanti..


only time will tell kut..

tapi..


say ta sedih ..
sangat...


sebab spongebob saya sentiasa ade di sisi.
kasi moral support.
supaya saya ta give up.
terima kasih spongebob.
:)







ye..saya janji...

tapi..


saya cube untuk tidak pikirkan sangat pasal awk.
saya kan nak periksa.
nanti failed pulak semua.

saya dapat rase.
yang entry ni..
akan buat awak..
kecewa.
kecik hati.
sedih,
dan marah pada saya.

jadi saya minta maaf awal2.
dengan harapan awak ta bace entry nih.
walaupun saya memang suka gila.
bila awak bace belog saya.


dah lah..
saye ta nak sedih2..





nak sangat tengok harry potter



nak tengok harry potter...


babai

p/s: sorry entry aku macam nih.
tapi shoulder aku of9.dan aku segan nak cakap.
tapi dekat blog je senang aku nak luahkan.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

2 comments:

MiSs EverythingOkay said...

love you patrick , i know u can do it !

wawa said...

hehe..yengs spongebob...~

ggh

back to top