nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, January 1, 2012

before awak pergi.

oh..frackalacking...


Assalammualaikum :) oy mr.D yang saya sayang. 
ok. 
first of all.
saya nak cakap yang saya yakin yang kita akan kekal lama.
seriously.
saya nak cakap jugak yang saya bersyukur gilak la sebab kenal awk ni.
sebab awak ni bertanggungjawab, baik gilak and sabar gilak.
saya tahu awak asyik bersabar je dengan perangai saya yang degil gilak.
keras kepala gila babeng and asyik timbul masalah je.
tapi nak buat macam mana saya memang begini..wuwuw.
tapi saya akan berubah. dont worry .
ni pun tengah berubah la nih.
tapi slow.
macam siput...
harap awak sabar. sabar ye sayang?
euw.
ta penah panggil kau sayang.
sebab ramai orang panggil kau sayang so dah ta best.
sebab tu aku panggil kau mr.incredible and lain2 tuh.
lagipun kau pun suka panggil orang lain sayang kan.
tu aku tanak panggil kau sayang tuh.
ok2.
kalau dah cakap kau aku nih semua kuar.
haha.
ok2.
ok.
lagi satu,
saya sumpah takkan dua2,tiga2 kan awak.
tanak tengok awak sakit hati/luka kat hati.
kadang2 saya takut tau kalau awak dah bosan dengan saya sebab 
saya ayik buat masalah je.
saya tengah try untuk buat hubungan kita cool and macam dulu2.
and im sorry.
sebab saya ta perfect untuk awak.
sori lah.
sori.sori.
thanks gila2 sebab choose saya among billion of perempuan kat dalam dunia nih.
saya nak tengok muka awak senyum and ketawe je.
yang lain tanak.
tanak muncung2..tanak nangis2...tanak marah2.
bila awak buat lawak kan.
saya sukeeeeeeeeeeeee sangat.
rasa macam nak cakap kat ibu untuk terus datang dengan rombongan kereta pergi rumah awak masuk meminang. haha.
tapi tanak la ladies yang buat kan. haha.
saya harap awak takkan lupakan saya nanti.
saya takkan lupakan awak.
sayang awak gilak2 macam orang batak jumpa manusia tau!
rasa macam nak makan je.
aumm!
hehe.
saya harap,
eventhough saya bukan awak nye yang pertama,
saya akan jadi awak nye yang terakhir.
and saya tanak ada yang ke-dua, ke-3, ke-4.
nononono.
kasi kaki karang :P
ok.
last sekali.
Ya ALLAH, aku mohon sangat2 supaya kau kekal kan hubungan kitorang yang perfect nih.

saya sayang awak gila gila la superman! 
you're my wonderwall!


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top