nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, January 15, 2012

Deep down inside .

oh..frackalacking.

hoping that everyone are having a really spectacular 2012.
i know i didnt.
HAH.

but semalam and the day before that was great.
serious best!
pergi merewang kat rumah laila and then kenduri and then pergi Nelayan and lepak2 there with others.
I do wish that he's here though.
Sebab gila rindu.
haha.
biarlah.
nak buat macam mana.
orang tu busy.

And semalam jumpa faiesz.
but he's so malu2 kucing.
apesal ntah.
dah la orang ajak pergi kenduri tu dia ta layan pun.
pffftt.


And now aku dah head over heals dah dengan One Direction.
you know.
yang nyanyi lagu What Makes You Beautiful tuh.
Hidayah la ni punya pasal.
haha.
blame it one her kalau lepas ni entry aku asyik selit pasal One Direction.
and dalam banyak2 boys tu.
aku paling minat Harry Styles.
Harry, masa saya kecik dulu rambut saya lebih kurang macam awak tau. aww aww. 
haha.
nampak je muka dia macam nak fly jumpa dia then ajak kawen weyh! 
haha.
ok.
sumpah over.
but it's passion. haha.
you cant stop it!
Dayah pula minat Niall Horan . cute juga la but cant fight my Harry.


klik bawah ni weh!



Jyeah~

ok.
sebenarnya am using One Direction untuk  hide perasaan aku yang tengah down sekarang nih.
haha.
sedih la aku ni.
phatetic gila.
Kesian Harry. wuwuw.

hmm..
ape nak tulis lagi ek...

hmm..

aku tengah bosan ni sebenarnya..


Baby you light up my world like nobody else.
The way that you flip you hair get me overwhelmed
The way you smile at the ground it aint hard to tell.

wargh!
dah gila One Direction.

maafkan saya mr.D sebab saya sayang Harry juga.
wuwuw..


harry yang dalam kek tu. aww.. so cute.hha.
I Have to admit. Niall pun cute juga. haha,

OMG. SO CUTE!
haha.
ok.
enough.
and as you read.
my tumblr right now is full with One Direction je.
haha.
ok.
tadela banyak sangat sekarang.
tapi It WILL>

check it out here:


wuwu.
ok.
have to stop.
kalau ta ta abes2 la pasal harry.
wuwu.

p/s: They ignore you now, but they'll need you later.

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top