nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Saturday, October 15, 2011

after PMR

oh..fracakalacking..

hello awesome boys and girls sekalian.

maaf kerana lama gilak aku ta update.

and aku nak cakap yang....




PMR da habes!!





ahaha...happy gilak a.
lepas habes je paper kh which is the last paper..
asyik tersenyum jek..
jalan pun macam nak melompat jek.
pandang cikgu muke happy jek..
dalam kereta aku bukak cd kuat2..
kuar je sekolah mak aku ajak makan.
haha..
hahah...



tapi..

ye..
ad tapi nye,,'

KITORANG KENA MEREMPAT..

well..
actually tade r merempat.
pihak sekolah ade suruh duduk dalam dewan.
but hell,kalau duduk atas simen lantai tu lame2 buleh kematu buntut tau..

so ramai yang berkeliaran la..

aku dan kawan2 aku pula menambah pahala dengan membantu guru2..
ececeh...baik kan kitorang..

tapi..
ye..ade tapi lagi...

before pmr tu macam bende jadi ..
huhu,,
time tu la aku nangis.
time tu la aku marah.
time tu la aku almost bunuh diri..
haha gilak kan.
naseb baik aku see sense.
kalau ta ak ta dapat nak tulis dalaam blog ni lagi.


so aku agak risau la dengan pmr aku nih..
mak aku suruh apply mozac and mrsm.
aku rase macam ta dapat jek..
haha..
apela..

lepas pmr ni pun rase agak bosan la..

maksud aku.

datang sekolah tade function.
kitorang just memekak ade lah.
so..it's kinda boring..

pastu aku pun tade keluar dengan kawan2 aku.
mak aku kasi keeluar.
tapi parents dorang ta kasi..
so...
takkan aku nak pergi sorang2 kut..
aku ni dahla penakut..
karang ada aku kena culik pulak..

image

oh ye..
oleh kerana di rumah ta de benda..
aku pun boring.
so aku ad buat satu video..
for my mr.D..
haha..
sape rajen nak tengok ad kat facebook aku..
tapi tapayah la tengok..

oh..ye..
sekarang ni aku tenga curi2 buka  komputer
komputer ni pun satu.
tanak beri kerjasama langsung,
asyik rosak jek..
ade ke time aku tgah chatting dia asyik on off jek..
hampeh betul.



oh ye.
aku nak tengok muvy the social network/



cerita pasal mark zuckerwatever2.. cipta fb
keluar kat HBO..
malangnye mak aku ta subscribe HBO dengan alasan yg kitorang akan lalai..
so aku plan nak sleep over umah daya esok..
sebab muvy tu start malam..
hehe..
buat muka tembok jela..

dah la tu..
sampai sini je kut..
tengs sebab bace karya aku yang ta bermutu nih.
really appreciate.
sayang korang.
tapi aku lagi sayang mr.D
tapi aku lebih sayang family aku.
tapi disebabkan aku sayang dia macam family sendiri ...
hehe..



ok lah.
babai.


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top