nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Tuesday, October 18, 2011

tragic

oh..frackalacking..

assalammualaikum..

ehem2...

DOMO AKU HILANG.



pencil case domo aku hilang!!!!!

wuwuwuwu..
sedih nye..
banyak kenangan tuh..
dah la same dgn mr.D...
hukhuk..
dahlah ade key-chain baru yang lawa tu sekali..
sedih la..
sape yang jumpe tolong la pulangkan..
sedih ni..
ta elok tau curi barang orang.
ta berkat.
haram.
dosa
antara 7 dosa besar tuh..
apela..
bencinye...



menangis
 tau tadi..

tadi tunggu mak aku habis kelas..
time tu kelas mr.D da selesai.
dia datang dekat.
dia tanye,
'marah ke'
aku cakap la.
'Domo hilang'
dia ta dengar
'huh?'
aku cakap kuat sikit
'Domo hilanglah'

pastu dia kate ape ntah aku ta dengar.
aku tengah sedih.
so ta peka.
and pekak.

pastu dia ade cakap..
'kesian la Domo saye tinggal sorang'
'jadi dude lah Domo saye'..

aku diam jek..
orang tengah sedih nih...

pastu aku cakap..
'nanti orang cari la'

pastu dia kate..
'dahla jangan nangis'
aku nangis jugak..
lepas tuh pandang tempat lain.
dia cakap lagi
'dahla jangan nangis'
pastu dia pun jalan sebab nak naik bas kut..

biarlah...



so aku nangis la sorang2..
sedih sangat..
pastu flashback pulak pasal happy moment with Domo tuh..
sambil nangis..

banyak sangat memori dengan Domo..

aku ingat lagi bila Faiesz gantung dia kat depan..
pastu faiz cakap..
'ter-nganga nganga..kau'
sebab domo tu menganga jek...

wuwuwu,,
sedih...
fyi, mr.D pun ad Domo jugak.
aku kasi for his birthday.
kesian Domo mr.D..
jadi dude dah..
wuwuwuwu...

pastu tibe2 ade kucing tu datang dekat..
dia meow..
aku pun meow la balik..
tibe2 dia datang dekat.
pastu dia geselkan kepala dia kat kaki aku.
aku pun usap la kepala dia..

domo,awak akan sentiase ad di hati saye.,
area ventricle <3


pastu agaknye tangan aku ni sedap kut..

dia asek ikut je tangan aku gerak arah mane.
pastu dia asek jalan atas peha aku jek.
takut wo..
takut dia punye kuku..



pastu aku pun main la dengan kucing tuh..
chumill..
tibe2 terlupa pasal Domo..
kucing tu asyik back - and- forth je atas peha aku..
geli.
rase macam kena tickle..
so aku pun giggle..
ketawe sorang2..
macam orang gila..
huhu//



sebaik ade kucing tuh..
kalau ta mesti aku dah nages macam hape jek..

pastu,
disebabkan dia pikir tangan aku ni makanan,
dia perginye gigit tangan aku!
cess..
ta kenang budi punye kucing..
jahat kau..
aku baru je nak namekan kau Coldplay.
name sedap tuh..
kau buat aku camtuh ye..
jahat kau.



so aku nangis balik..
sebab domo..
bukan pasal kucing coldplay tu gigit..

kalau ade sesape jumpe tulung la pulang..
huhuhu...
aku sayang gilak benda tuk..

hmm...
dah la..
aku nak mourn,.
meratapi kehilangan Domo..
SEDIH!!



babai..
babai Domo.
aku takkan lupekan kau...
wuwuwuwu..



babai domo.
r.i.p
aku harap tuan kau yang curik benda tuh dari aku akan jage kau semacam aku jaga kau hebat2 punye..

ni utuk awak Domo.:
lagu It Will Rain by Bruno Mars

Cause there’ll be no sunlight
If I lose you, baby
There’ll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same, if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain...



babai.
tammat


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top