nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Wednesday, October 26, 2011

family aku sejak astro buat hal

oh..frackalacking..


hello selfish human :p


hari-hari makan nasi.
long time no see.
apa khabar kalian semua,
sumpah rindu korang.

for the past few weeks..
Astro rumah aku buat hal.
tadapat tengok pe.
screen tu tulis 

service not available.

bukannye kitorang ta bayar bil ke hape.
bengong betul.
Poya kata sebab 
Astro tu decoder ye dah lame.
bila aku pk2 balik.
betul jugak.
sebab rumah aku dah ade Astro sejak aku kecik comel lagi..



mak aku pulak.
dia buat donno jek..
dia kata biarlah dulu.
so kitorang ni kan anak mak yang baik.
so kitorang pun tade la nak rungut sangat.

lepas tu..
rutin kitorang tengok tv pun dah lain.
klu dulu..
24/7 buka channel Astro jek.
macam DIVA,AXN,Hitz,Nickelodeon and macam2 lagi..
nak buka tv3 pun time berita and cerita Cinta Aleysa tu je.



tapi sekaraang..
24/7 cerita melayu pulak,
maklumlah,.sekarang kan bulan bahasa..
lagipun..
disebabkan tiade Astro terpakse la guna tv biasa.
yang cuma ada channel 1,2,3,7,8,9
channel 7,8,9 tu pun ta clear langsung.
so..
paham2 jelakan.

lepastu.
hari ini kan cuti Deepavali.
so dari pagi sampai malam la cerita Tamil kan.
so..
somehow family aku (ta termasuk aku)
boleh je tengok cerita2 tuh.
kalau dulu kemain lagi kutuk..
sekarang kemain lagi gelak.
apela..


i watch this f=thing for like 2 minute


so..
konklusinya.
ketiadaan Astro meberikan banyak perubahan terhadap Family aku,
aku ta tahu la tu good new or bad.
cepat la mak aku beli decoder baru.
dah berapa minggu dah aku ta tengok Chowder.
Da berape minggu sudah aku ta tengok The Oprah Winfrey Show.
Da berapa hari suda aku ta tengok Leverage,
missed it,
huhu..



heh..
so that's all for the entry.
ta mashuk?
boleh jalanlah.
ade ak kesah :P

babai korang yang baca blog aku dengan penuh kasih sayang dan ikhlas dari hati sambil menongkat dagu anda.
yep2..:)


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top