nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Friday, October 21, 2011

Random Entry

oh...frackalackin..

hello people!
good mornin friday people..
dah pukul 12.30 pun mornin lagi ke?
-..-
bialah..

hari ini aku ponteng sekolah~
hehe..
sejak habis perang asyik ponteng jek..
same dengan Hidayah Haris.
huhu..
evil twin sister.



ta buat papa pun dari pagi.
just edit picture,buat gifs,buat quotes..and stuff..
tengok tumblr..
bukak other people's blog..
makan...
tengok spongebob..
mandi..
dan sekarang tengah manaip.
dan sekejap lagi bila mak aku dah balik kena marah sebab ta buat pe.



oh ..ye..
aku nak cakap something
jenis orang yang aku ta suke:

1. Suke buat cerita bull-shit.
2.Copy-cat!
3.Hypocrite gilak.
4. mencuri idea orang lain but you take the credit.
5. selalu sangat sakit an aty oran dan rakan2 aku.
6. suka amik hak orang.
7. animal abuser.
8. orang yang involve dalam human trafficking.
9. men-capub.
10. blame others atas bende salah yang korang dah buat..

tu top 10 list aku..ada banak lagi actually..
dan kalau korang tergolong dalam kumpulan tu..
ehem2...

AKU TA SUKA KAU.

terus terang.

oh ye..

11. orang yang curi Domo aku. vavi.


rindu Domo....hukhuk..

a rack full of Domo


oh ye..

semalam...
aku,poya,adah,intan.and mastura..
unutk mengelakkan dari berkebun di Bumi Hijau..
kitorang pun pergi la ke bengkel KH-ERT..
Kitorang buat bekas botol air.
aku mengaku aku punye ta chumil pun..
buat dalam masa satu hari..
huhu,,
macam ta pecaye..
kalau kena buat kerja khusus dulu.. cikgu mintak aku ta kasi2 pun..
doom PMR aku..



oh ye..
minggu ini sampai bile entah..
aku ta tahu..
mr.D tengah fighting!
nope..
bukan into street fight atau masuk Muay Thai.
tapi dia tengah fight in examination.
Chaiyok mr.D..
do your best.
aku tahu nanti mr.D bace entry ni bile dia dah abes SPM.
tapi aku nak tulis jugak.



aku rase la kan..
secara whole nye..
life selepas PMR ta de la se-HEAVEN mane 
seperti yang telah di kecoh2 kan..
oh ye..
maybe aku sorang je yang rase macam nih..
sebab aku ta gerak mane pun.
tunggu bulan 12 je karang..

oh ye..
aku nak korang tengok ni..

If you think you are unhappy… 
If you think your salary is low… 
If you think you don’t have many friends…
 When you feel like giving up …
If you think you suffer in life,
do you suffer as much as he does? 

If you complain about your transport system …
 
If your society is unfair …

Enjoy life, how it is, and as it comes
There are always those who are worse
off than we are.
 There are many things
in your life that will catch your eye, But
only a few will catch your heart…pursue those…
 

This post needs to circulate forever…









made me cry. OMG. :(( 


emmm...
aku tulis untuk hilangkan rase bosan.
emm..

k.lah.
babai..



Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top