nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Sunday, February 12, 2012

im back home.

oh...frackalaacking..


Assalammualaikum :D
you  peeps!
dah lama tak jumpa. hehe.
aku tahu korang rindu aku tapi tanak admit. 
kan.?

okay.
sebelum aku memuji diri sendiri lebih2.
let me straight to le point.

am back HOME <3
yeah.
baru balik from Shah Alam.
Alhamdulillah made it home safely.
Miss my buddy.
am a Loner kat sana.
dah la mesej dayat dia tengah kerja.
tup tup dia balas pukul 2.30 pagi.
lol.
time tu aku dah tido tengah mimpi
kissie2 dengan Harry Styles dah. haha.


oooh..
and yeah..
cube search kat Youtube and type TannerPatrick
cover dia serious best!
omg2.
dah la ohsome punye handsome :D
haha.
ok.
mode menggatal dah on,
man...serious kiut :D

ok. stop it.

by the way.
sekarang tengah tunggu download Photoshop CS5 habes.
man.
lagi 15 hours. D:
kalau mak aku dah hantar PC tu pergi betukan ta perlula 
ku bersusah payah nak download benda ni..

ok.
ak taatahu nak tulis ape lagi nih.
serious bosan sekarang.
walaupun ada banyak kerja rumah.
i think i'd rather be bored than doin my homework.
iyiyi D:
besok kene marah punya la.
blergh..
dah la.
kene berubah!
berubah la Najwa!!!


ok.
bye peeps.
<3

i always do this :D

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top