nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Tuesday, May 17, 2011

hari ini selasa dan cuti.

oh..frackalacking....

hey gedik girls and handsome boys semua...!!

so what's up huh?
da lama aku ta update blog nih..
huhu...
miss korang..
(aku tipu)




yess..
today is Wesak Day.
and it's a holiday!!..
yeehhooo...

ta best pn..
ak duduk umah je nih..
kena belajar..
wire komputer sudah dicabut...
aku update nih pun guna lappy je...
ta best..
lembap nak mat*..
ak ta suka mencarut..

mak aku tengah keluar bersma ank2 nya yg lain..
so dengan semerta2 nya lah aku
keluarkan lappy nih..
huhu...

korang nak tahu ta!?
kalau ta nak tahu ta yah baca..:P

mr.D CALL SEMALAM...!!!

actually macam nih..:

ak tengah tido dengan lenanya...
pastu tiba2 bilik aku bergegar..
rupanya adik aku goyang2 badan aku....
pastu aku cakap camnih..

ms.f : awat?
adikku..: bangun la...ada orang kol...
ms.f : laki ke pompuan?
adikku,,: ntah la..
ms.f : *bengang*....

nampak ta mne satu aku??


pastu aku angkat la tepon...

unknown..: woit,mr.D swuh ko kol..
ms.f.: awat?
unknown..: mr.D...suwoh hang kol dia...!
ms.f...:*rase macam masih lagi mamai2...* 
awat?
unknown...:mr.D..suwoh kau kol dia la..'
ms.f: *seakan2 ta percaya..* huh?
sapo nih??
unknown.: poya..
ms.f : oh...okay2...

dengan menagantuknya aku pun kol la mr.D..
hehe..
tapi lepas tu ak da ta ngantok..
sebab happy sangat dapat dengar suara dia...huhu...
miss him...

dia kata...
18/5 nih dia balik..
tapi...
esoknya dia kena pergi balik..
huhu..
sedih nih...
sekejap sangat...



ta pe la...
huhu..

yang lain2 conversation aku ta nak cer...
rahsia kitorang berdua..:P
hehe...

p/s..aku ta sure bila aku akan update lagi..






Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top