nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Tuesday, May 31, 2011

today..it's kinda great~

oh..frackalacking...

hey guys...
awan nampak gelap sekarang...huhu..
maybe it's going to rain..

pagi tadi ada kelas tambahan..
and like always..
aku lambat datang sekolah..
8.45 datang..
sebab bangun pukul 8..huhu..tido lambat ar malam tadi..

sesampai je aku dalam kelas..
aku nampak dak qilah dekat meja guru dalam kelas..
rupanya hari ni cikgu nak rotan siapa yang ada salah dalam kertas math..
ngee..
antara bestfriends aku..
\mula-mula Hidayah Haris..
lepas tuh Laila..



and then guess who?

me...~!!



tapi aku kena 4 kali je..
ada salah 8 ke berapa tah..
lepas tuh dapat discount..
huhu...
merah tangan..~

ta nampak sangat kat sini..

lepas aku kena..
poya pula yang kena..huhu..

for your information..
satu kelas kena rotan hari tuh..
except yang ta datang la..

lepas tuh time rehat yang berjalan selama 30 minit..
saya dapt berjumpa dengan mr.D~~
di perpustakaan sekolah..
hehe..
padap pa pa~~ im lovin it..
hehe..
time tuh dia kena jawab kertas perperiksaan..
Pacek Dolah pun ada kat situ..
tapi dia wat ta tahu je..
ngee..and know what?
i got the chance to feel his head! haha..
tapi sekejap je..
sebab segan...haha...
love him...



lepas tuh kelas sains pula..

before kelas start.
kawan aku laila pergi prick finger dia dengan jangka lukis..
keluar darah..huhu..
dah la aku fobia dengan darah..



seriously..darah aku sendiri pun aku takut tau..
aku ingat lagi aku punya tangan bleeding..
padahal sikit je..
tapi dah hyperventilating macam orang gila..
hyperventilating tu yang macam orang tercungap2 tau..
fast breathing omputih kata..
lalu membuat aku pening kepala..
sebab oxygen ta sampai otak dengan cukup...
and aku pernah pengsan sebab benda nih.
ye..aku tahu aku weird..
haha..

any way..kat kelas tadi ..
banyak buat experiments..
best...~
dengan minerals such as..
sulphide,calcium carbonate and  ape entah..ta ingat la..
hehe..best..
takut tadi mase nak pegang test tube sebba takut pecah..
lepas experimant tuh..
makmal bau chemicals je..
sakit hidung aku..

lepas tuh balik...
my favourite time at school..
heh..
sesampai je kat rumah..
aku mandi..
tukar baju...
and ambil magazine..
lepas tuh land atas katil..
sampai tertidur..
 ta lama pun..
dalam 30 minutes gitu je..

lepas bangun tido..
aku pergi dapur...
kelihatan mak aku sedang masak..
sambil menarik kerusi untuk duduk...aku berkata...
' ibu..bila nak siap masak.....'
mak aku kata/..
'makan la mee tu dulu..'
ngee..da la mee tu tinggal sikit sebab adik aku makan banyak..
tapi disebab kan lapar..
aku makan jugak..
ta lam lepas tuh..
lepak pulak kat kerusi urut..
baru je nak landing..
tetiba adik aku cakap terima kasih..terus je dia lading atas kerusi urut tu..
taik punya budak..

gedik...


by the way..
aku learn new jawa words today..
budek maksud nya pekak..
lemu maksud nya gemok..
haha..

p/s... dua kotak susu dutch lady sehari adalah bersamaan dengan 14 kg of protein..jup..
kg or g?
er..aku ta ingat la..so mind you, drink milk!!






Ada Facebook? Jangan lupa Like!

4 comments:

MiSs EverythingOkay said...

hee~ like2 ^^
kalau ade button like saye akan tkan bnyax2 kaly ((:

wawa said...

hehe..thanks daya...

cyda said...

heh heh heh~~
ckew cnad part adeq kaw,, senyum jew akuh bcew uh.. haha

cyda said...

heh heh heh~~
ckew cnad part adeq kaw,, senyum jew akuh bcew uh.. haha

ggh

back to top