nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Thursday, May 26, 2011

oh..ni pun kecik jugak..

oh..frackalcking...

howdy human..

hari-hari makan nasi..
long time no see...

da lama ta update blog nih...
sorry guys..
im very busy lately...

baru je abes pekse...
math senang mungkin akan mendapat A..
tapi ta sure..
sebab aku careless..
huhu...\

working hard for 8As


oh ya..
kalau korang nak tahu..
kalau ta nak tahu ta payah baca,..
mr.D da balik semalam..
dan aku ta tahu pun..

aku..
ta tahu nak cakap apa..
speechless gila la..
sedih pun ada juga..
tapi..
nak buat macam mana..
dia penat kut...



ok la..
hari tu kan..
saya pergi study di rumah Hidayah Haris..
best..
\tapi kat umah dia saya ta study pun..
aku,laila dan hidayah nih on9 je..
mula-mula tu ada la juga buka buku..
tapi selepas somewhat aku rase 2 soalan je..
kami menuju je lappy kepunyaan dayah..
hampeh gila..
pastu tengok dia kasi anak kucing dia makan..
chumil gila..
macam nak sorok dalam beg bawak balik je..

dia ada 3 ekor kucing..
smokay,scrappy and nee-chee..



aku paling suka scrappy and smokay kot..
sebab dioekor memang aktif gila la/...

lepas kasi kucing susu...
kitorang continue on9 semula...
 sampai balik..
conclusion nye kitorang ta study langsung..
huhu...


remaja dan lappy tidak boleh dipisah kan...
especially kalau ada broadband yang melekat kat situ..

p/s: aku malas..sorry kalau entry ni boring...


Ada Facebook? Jangan lupa Like!

2 comments:

Black White said...

mls btl akak2 nie rupe2 nyew = )
hahahahaha

wawa said...

haha..biasa ar tu dik..huhu..

ggh

back to top