nuffnang

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

I'm a 30 Seconds to Mars's Believer

Monday, June 13, 2011

Picture of The Day

oh..frackalacking..


aku tahu korang rindu aku..
so.aku buat la short entry nih..:)



Hidayah Haris, This one is for you..
hey Hidayah, i totally understand you la..
but sometime i just pretend not to because..
it  will bring back all those unwanted memories..:) 


for...mr.D !!!
 yeah..saye kadang kadang takut nak call anda selalu.
sebab takut anda lemas dengan saya..:)
harap and ta kecik hati :)
niat saye baik actually.


for...my mr.D..


hehe...paham2 jelah..

yeah..this is what my mom think bout me

mak aku selalu macam nih.
sebab aku ta macam anak dia yang lain kut..
im a lil bit more open minded then them and  i like all those sins and dangerous stuff..

sape jelah..

mesti sume orang face situasi yang macam nih kan?
aku tahu.aku da banyak kali da lalui.
and bila da kena macam tuh..
nak tanye sekali lagi berasa sangat nervous pula..
haha..


ye..selalu berlaku..
 nih pun selalu berlaku kat korang gak kan?
lepas tuh bile korang alihkan/angkat/campak selimut korang ke lantai..
terdengar bunyi *crack
and then..dang...it's my phone..



saya sangat mencintai spongebob..
dan juga patrick..
nothing yg boleh buatkan aku ta suke spongebob..


huh..selalu jadi..

yeah/...

selalu kan..?
same here..
bila duit mak aku je..
aku ta kesah langsung ape yang aku beli..
tapi..
bila kuar dengan kawan2 pulak..
dang..
alamak..tengok harge tuh...


hah..selalu sangat ..


ni..
ini mungkin berlaku kepada semua orang..
tapi tidak bagi saya..
ianya sangat susah untuk nak cer kat orang..
saye selalu nangis je dulu...
nagis dan nangis..
lepas tuh..
kalau dah rase ok..sikit..
da lupa da ape yang happen...

mr.D sebab tu lah bila saya mengadu kat awak..
dan awak suruh saya cerita..
saya lupa ..
sebab..bila dengar suara awak je saye trus jadi ok..:)


hehe..
baiklah..
sampai disini sahaja..
lein kali klu aku berjaya mencuri lappy nih..
aku akan cube update.
bye for now.
love you all..<3

Ada Facebook? Jangan lupa Like!

No comments:

ggh

back to top